Tgbkrm Gulsen4224 ay hadi sağlıkla inşaAllah peki ense kalınlığindan anlar mısın canım sence normal mi🤔
Gulsen4224 Tgbkrm canım o mevzuya girmiyorum hiç 🙈bebeklerin kafa kemik yapısı nub duruşuna bakarak cinsiyet tahmininde bulunuyorum doktorlar daha bilgilidir 🤗
Tgbkrm Gulsen4224 anladım canım teşekkür ederim cinsiyet konusunda daha önceki fotografa sen hariç herkes erkek demişti ben seni tutuyorum insaAllah sen kazanırsın 😂
2prensesmom_ depresif_pollyanna sizinde bebeğiniz sağ tarafta sanırım kız başka bir posta sağ tarafta ise kız sol tarafta ise erkek diye duydum
Gulsen4224 2prensesmom_ hadi hayırlısı olsun cnm kız bebek istiyoruz belli inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder cnm 🌸💕
2prensesmom_ Gulsen4224 evet sizde de ultrason fotoğrafını attığımda kız dediniz 11 de belli olucak ilk önce Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda tarafımız kız🙂🙏💕
Egefe Gulsen4224 amin canım çok teşekkür ederim şeninde rabbim gönlüne göre versin inşallah sabırla herkeze cevap veriyorsun gemde ne kıymetli olucak rabbim Salih evlat nasip etsin inşallah sağlıklı hepimize 🥰🎁🥳😘🎈
Gulsen4224 2prensesmom_ hadi hayırlısı olsun inşallah cnm sağlıcakla hayırlısı ile gönlüne göre nasip etsin rabbim 🤲🏻🤲🏻💕🌸
Gulsenckr Merhaba 12 haftalık ıltrason resmimi göndersem cinsiyetini anlar mısnız https://resimyukle.io/V4TmVMwSGY.i @Gulsen4224