minikprensimmm123 Nehmir Canım 10 gün içinde gidince tekrar muayene ücreti almıyorlar mı ben alıyorlar diye biliyordum bana 10 gün sonra gel dediğinde gittim tekrar muayene parası verdim
Nehmir minikprensimmm123 hayır hayır ilk muayene günü dahil 10. Gğne kadr ücretsiz kontrol hakkımız var siz bir gün sonra gitmiş olablrsiniz. o bize verdikleri muayene kagıdı 10 gün geçerli
minikprensimmm123 Nehmir Tamam canım çok teşekkür ederim muayane kağıdı dediğin üzerinde hastane resmi olan mı canım ben onu attıydım galiba ya
Nehmir minikprensimmm123 evet hastanenin blok bilgilerinin yazdıgı büyük pembe kağıt. Atılınca bişey olduğunu sanmam istersnz sekreter no atıyım yarn arayıp öğrenin
Aslina minikprensimmm123 bişey olmaz o kağıt önemli değil kontrol için gidince bi daha verirler ondan
Aslina Nehmir 15 gün sonra dedi ya tüm sonuçlar da çıkmadı bişey der mi acaba bide yarın muayene yokmuş perşembe benim dersim var Cuma’ya kadar stres olurum.
Nehmir Aslina hayır bişey demez sonuç için geldm dersiniz hemen ilgilenirler sonuç için sıra bile beklemedm ben daha önce.
Aslina Nehmir yarın bi telefonla ulaşmayı deneyim yoksa cuma gideyim o zaman tsh önemliymiş korktum biraz
halitefe Aslina o testi ister yine zaten onun muayenehanesinin hemen yanında labaratuvar da ben orda yaptırmıştım iğne yaptıktan sonraki 4. Saat tam kan alınıyor ya vakti kaçırmayalım diye
Aslina halitefe sen de mi laboratuvarda yaptırdın canım ben hoca fakülteye gönderdi diye düşünüyordum.
halitefe Aslina yani hoca şurada yaptırla kısıtlı tutmadı canım ama ben tam zaten iğneden sonraki 4. Saate yakın muayeneye gitmiştim 4. Saat kan verilecek diyince de hemen oradaki yere yaptırdım bide en uygun fiyat ordaydı