Kızlar evet bende dogurdum 13 gün kalmışdı 40 haftanın dolmasına ben bıraz tembel bı hamıleydım yanı yürüyüş felan hiç yapmadım yedim oturdum hep bu şekil geçdi son haftalarda bunun zorlugunu cok yaşadım ve toplam 21 kilo alarak hamileligimi bitirdim neyse gelelim dogumun nasıl oldugunu çarşamba günü burda el ayak şişmem oldugunu ve buna göz şişmesininde eklendıgıne daır bı post açdım ve bi arkadaşımız idrarımında köpüklenme olup olmadıgını sordu ve bende yaşıodum bu sıkıntıyı ama hiç önemsememişdim idrar da köpüklenme olması gebelık zehırlenmesıne işaretmiş o arkadaş diyince içime bi kurt düşdü çünkü dıkkat edilmezse ciddi rahatsızlıklara yol açarmış o gün kendimi hazırladım banyomu yapıp ertesi gün eşimle hastaneye gittim doktora şikayetlerımı söyledım el ayak göz şişmesinin normal oldugunu söyledi ama idrar köpüklenmesi için tahlil istedi neyse verdık 3 saat sonra çıkdı sonucum doktor idrarımda yogun bi şekilde protein kaçagı oldugunu söyledi ve dogumhaneye yönlendirdi yatış olabılır dedi ben zor nefes almaya başladım o kadar korkdumki yatış deyınce dogumhaneye gıttık bana tıtreme geldi doktoru bekledık geldı kagıtlarıma bakdı ultrasonla bakıp dogum şeklinin nasıl olucagını sordu bende sezaryen dedim çünkü sancım yokdu ve suni sancı vermelerınden korkdum başladım aglamaya ben yarın gelsem felan dıorum kabul etmediler cıddı oldugu için tansiyonumda bu arada yüksek çıkıor her dk ölçülüp sonda felan takıldı nst yapıldı ve beni dogumhaneye götürmek için geldıler sonda cıkcak dıye o kadar korkuodumki ayaklarım taş kesildi yürüyemedim bi sandalye istedim ve onunla götürdüler bu arada çok açım hiç halimde yokdu belden igne için hazırlanıolardi ben tümden uyuşturmalarını istedim kabul etmediler ve belimden igne vurdular hemen yatmamı istediler çabuk uyuşuomuş neyse yattım nasıl korkuorum ama çokda korkcak bişey yok emin olun sadece tecrubesız olunca ne yaşıcagına bılmıosun dogumdayken hiç bişey hissetmedim tek hıssettım bebegimi karnımdan alırken bıraz sarsıldım anladım bebegi almaya çalışdıklarını aşırı mıdem bulandı dogumda açlıkdanmıydı bılmıorum o aglama sesını duymak sanırım en güzel duyguydu ardından beni ypgun bakıma götürdüler kızlar tansıyonum yüksek oldugu için 1 buçuk gün yogun bakımda kaldım psikolojim bozuldu düşenmi yok yataga baglananlarmı yok ne arasan var sürekli gözüm saatdeydı bı an once bebegime kavuşmak için bu arada sürekli tansiyona bakılıo neysekı sonunda düşmeye başlamışdı ve benı normal odaya aldışar ordada bır gün kaldım gün geçdikçe iyi oluorum bebegimdede hiç bi sıkıntı yok çok şükür tansiyon hapı felan kullanıorum tansıyonumu ölçüorum 2 3 saatte bir dogum sonrası yaşadıgım zorluk ise bebişin gece sürekli uyanmasıydı yerimden dogrulmak felan çok kötü velhasıl rüya gıbıydı evlılık yıl dönümüne 5 gün kala geldi melegimiz size tavsiyem tuz yemeyin yürüyüş yapın hazırlıklarınızı gerekirse erkenden yapın çünkü ne zaman olucagı hiç belli olmuo neyse Allah herkesin yardımcısı olsun aşırı uzun oldu ama heves ettim bende anlatim dedim.😊