metehaninannesiii Beyzaklc ben memorial gidiyorum doktorum ülkü aksoy çok iyi birisi telefon numarasını verdi bana bir şey olursa beno ara diye baya bilgilendiriyor
Aysem3338 Beyzaklc Hüma hastanesi ersad batmaz gördüğüm en iyi doktor muayene biraz pahalı ama gerçekten ilgili Güler yüzlü
Aslina Pıhtılaşma bozukluğu olan var mı kızlar aranızda? Hangi doktora gidiyorsunuz? Perinatolojiye gidiyor musunuz bunun için ? İğne dozunu nasıl ayarladı doktorunuz?
Hav12316 Aslina Mahmut Tuncay a git canım fakülte ile bağlantılı hiç bi teste para vermezsin ve o gönderdiği zaman sıra bile beklemezsin
minikprensimmm123 Aslina Canım benim iki kaybım var genetik felan bakıldı hiç bir şey çıkmadı herşey çok güzel dedi ama şimdi her ihtimale karşı önlem amaçlı oksapar iğne ve aspirin başladı
Minnak-kiz66 Sedax fiyati cok uygunmus gercekten yozgatta imkan yok 180 veriyoruz doktorun bildigi bir sey yok.Hangi doktoru onerdiler detayli ultrasyon icin kayseri dusunuyorum da
Hav12316 Beyzaklc Mahmut Tuncay özgün özel muayenehane riksli gebeyim onun dışında Cemal ünlü rakıp turan Yılmaz şahin
Aslina Hav12316 muayene ücreti be kadar onun? Sürekli takip için ücret biraz fazla olur sanki 400-500 aracıdır herhalde di mi
Hav12316 Beyzaklc ben gittiğimde 220 idi cnm bizim indirimimiz vardı daha da az veriyorduk şimdi ne kadar bilgim yok