Yusufmom 26+4 gunluk hamileyim son 3 gundur eski sert tekmelerini atmıyor sadece gun icinde kipirdamalarini hiss ediyorum normalmi kizlar
Sevmmmm Yusufmom her zaman aynı sertlikte hareket etmiyor o haftalarda normal bence, ancak tabi ki takipte kalın bir gün olup diğer gün normale dönüyorsa sıkıntı yok demektir
NAZ2333 Yusufmom bende 26 haftaligim bu gun gün iicnde bende pek hissetmedim sert tekmelerini sanirim yoruldum ondan dunden beri beyefendinin kiyafetlerini yika utule ama simdi 3 tekmesini sert hissettim oturdum ayaklarimi uzattim demekki o da yorulmus
Hemsiremom Yusufmom ben de 26+4 gebeyim.ve aynı şeyleri yaşıyorum.sorun yoktur merak etmeyin.büyüdükçe hareket alanları azalıyor sanırım dönemsel bi şey bence
Yusufmom NAZ2333 normalde cok hareketliydi son 3 gundur sadece kıpırtı şeklinde hissediyorum öyle sert vurmuyor randevuma daha vad endiselendim 😰
ozlmm123 Yusufmom endişelenme canim bazı günler daha az hareket edebilir tabiki 1 gün hiç hareket etmezse sorun olur ama az hareket çok normal
MeralOzsen Belli bir haftadan sonra eskisi gibi tekme atmıyor bebişler 36. Haftaya giriyoruz nasipse eskisi gibi tekmelemiyor sadece kendini hissettiriyor daha çok hareketleniyor eğer yorucu bir gün geçirdiyseniz az hissetmeniz normal
MeralOzsen Nofa belki yeri daraldığı için olabilir herkesin karın yapısı farklı artık eskisi gibi tekme atmıyor sadece hareketli son haftalara yaklaştıkça stres panik yapıyoruz artık zorlamıyorum Rabbim yardımcımız olsun inş sağlıkla kavuşun inş 🥰
Yusufmom Hemsiremom içimi okadar rahattlattinki canim valla biran önce sağlıkla kucağımıza alsakta rahatlasak panik atak oldum
Yusufmom Mercimekmom Rabbim korusun evlatlarimizi valla galiba kucağımıza alana kadar bu endişe korku devam edicek