Umozka Arkadaşlar ben 12.4 haftalık hamileyim.Domatesten,çaydan ve tavuktan tiksindim.Siz nelerden tiksindiniz?Bu durum ne zaman geçer sizce? Domates olduğu için endişeliyim her yemeğe giriyor sonuçta bir daha yemek yapamam diye korkuyorum.
metehaninannesiii Umozka valla ben soğandan ve sucuktan nefret ediyorum artik kokusu beni benden alıyor domates değil de soğan olmadan da yemek olmuyor malesef 😂😂😂
Mucizem_pasam Umozka ayyy aynen bende özellikle domates adını bile söyleyemiyordum gördüğüm gibi soluğu WC de alıyordum şuanda 30+4 çok şükür geçti
Zeynep_18 Umozka bunu şuan yemek yerken okudum, birdaha yemek yiyemicem diye ağlamıştım ben geçiyor hepsi 🤗
melikeyldrm_54 Ben herşeyden tiksinmiştim canım hep hamileliğini rahat geçirenlere özenirdim ölü gibiydim 😂 ama hepsi geçiyo sabır.. Oturup ağladığım geceleri bilirim 😊 Anne olmak kolay değilmiş yeterli sağlıklı olsunlar ☺️
Umozka melikeyldrm_54 Ayy İnşallah canım benim.Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun.Anne olmak cidden çok farklı bir duygu❤
Umozka Mucizem_pasam Bende öyleyim kokusunu duyunca yerimde duramıyorum😊Çok sevindim geçmesine aynı şeyden tiksinmiş olmamiź ve bu durumun geçmesi çok mutlu etti beni.Çünkü domatesten tiksineni hiç duymamıştım😊
Umozka Zeynep_18 Rabbim şifamızı versin inşallah.Zorlayarak birşeyler yemeye çalışıyorum bende.İnşallah geçer🤲
Eddii Umozka aklınıza gelebilecek herşeyden tiksinmiştim. Bir daha asla yemek yiyemeyecek ver yapamayacak gibi hissediyodum. Sürekli ağlıyodum🤦🏻♀️ 22.haftam da geçti bulantılarım. Şuan 34 haftalığım dünyaları yiyorum😊 Merak etmeyin hepsi geçiyo🌸
Umozka Eddii Çok şükür çok sevindim geçmesine😊Bende çok ağladım apartmandan gelen yemek kokusu bile mahvediyordu beni.İnşallah bende sizin gibi bu süreci atlatırım 🤲
Plttzhdd Umozka ben çay ve kahveden birde çikolata dan çok tiksinmistim canım doktor mide bulantısı hapı yazdıktan sonra biraz olsun iyiyim.
Aysem3338 Umozka ben herşeyden tiksindim şuan 3. Aya gircem yeni yeni kendime geliyorum ama çoğu şeyden tiksindm yediğim meyve kuruyemiş sadece
Umozka Aysem3338 Geçer diyorlar canım inşallah geçeceğine inanalım.Bende 3. ayımdayım hala devam ediyor bulantılarım tiksintilerim
Mucizem_pasam Umozka ayy o günler gitsin bidaha gelmesin 😂😂 inşallah en kısa zamanda seninkinde geçer inşallah cnm