Aycaates_ Ben 2 haftalk falan hamileym ve sabaha karsi cok midem bulaniyo kusucak gibi oluyorum ve adet sancisi cekiyrm
Mucizemmmmmmm Aycaates_ 2 haftalik hamilelik bilemezsiniz en erken 4 haftada ogreniliyo 4 5 haftada bile kese zor gorunuyo 2 haftalik yerleşme oluyo anca
Ayseguldt Aycaates_ kanda gözükmesi için 4-5 hafta olması lazım ayrıca 2-3-4 haftalık gebelikte bulantılar başlamaz ki büyük ihtimalle 5-6 haftalısınız adet gününüzden hesaplayn
Aycaates_ Hemsiremom simdi soyle 14 20 ocak son adet donemim beta 66,75 cikti buyuk ihtimalle gec dollenmedir tahmini 2 hafta dedim
Sermec27 Aycaates_ siz en az 6 haftalık hamılesiniz son adet tarihine göre hesaplanır gebelik bthcg ye göre hesaplanmaz
Hemsiremom Aycaates_ bunun beta hcg ile alakası yok.son adet tarihinize göre 6 haftalık hamilesiniz siz
Aycaates_ Mucizemmmmmmm ve bazi arkdaslar betanin dusuk oldgnu soyluyorlar 😑 bos gebelik kimyasal gebelik diyorlar bende diyorum madem oyleyse mide bulantisi halszlk hersey var bende nasil oluuyor bu 😏 kafamda deli sorular stres icindeyim
Hemsiremom Aycaates_ beta nın düşüklüğü değil de iki güne bir değerin artıp artmadıgına bakılması önemli.ama kimyasal gebelikte falan da bulantı olur sonuçta hormondan kaynaklı oluyor
Ayseguldt Aycaates_ bi doktora gidin en iyisi öğrenin boş gebelik degilse keseyi görmüş olursunuz emin olun en azından
Aycaates_ Ayseguldt yarin gidicem randevu aldm da dedm belki burda bilen arkadaslr vardr yazayim dedim😞😞😞
Ayseguldt Aycaates_ beta değeri düşük ama haftanızdan emin degilsiniz insallah sağlıklı bi hamileliktir insaAllah♥️
Aycaates_ Sermec27 gec dollenme ne anlama geliyor kusura bakmayn pek anlamyrm valla bide ilk gebelgm 😔