Elfu 18 haftalık hamıleyim ve daha simdiden 4 kiloya yakın kilo aldm. Ve kendimi cpk şişmiş hissediyorum. Aranızda bir destek alan varmı. Diyetisyene gitsem bebek gelişimi etkilenir mi
bck Elfu bende diyetisyene başlamayı düşünüyorum daha dengeli beslenmeyi sağlar gibi geliyor bir de porsiyonları kontrol etmemiz için yol gösterir ben böyle düşünüyorum 🌸
bircivcivannesi Elfu zayıflamak icinn degil tabii kontrollü kilo almayı sağlar hatta bebeğin gelişimine olumlu etki edecek şekilde beslenmenizi de sağlayabilir bence kötü fikir değil
Boncukbeyinannesi Elfu ben diyetisyen kontrolünde ilerledim. Sadece bebek kilo alacak şekilde beslenmeyi öğreniyorsunuz gitmenizi tavsiye ederim
Gamze0666 Elfu canım benimde geçen hafta gittim 180 Gr di diyetisyen zaten senin kilo almayacağım ama bebeğin beslenebilecegi şekilde veriyo ve sağlıklı beslendigim için geçen kan versim bir tane bile düşük değerim çıkmadı heesey çok güzel gidiyo ve en önemlisi 1 kilo aldım 😂
Mrv24 Gebelik şekerim olduğu için 27 den sonra başladım. Kendimi çok hafif hissediyorum yüzümdeki şişlik indi. Kilo verdim, bebeğimin kilosu da iyi şuan da şükür. Zaten hep ona yarayan şeyler yiyorsun ağırlık et balık tavuk bol sebze
Elfu Mrv24 kilo nasıl verevildiniz hamıleylen ben de vermek istiyırum bir yandanda korkuyorum ama onu da geçtim bari bu kadar hızlı kılo almayayım
Gamze0666 Elfu bencedr bul inan hiç aç kalmiyo insan öyle bir listem var ki catliyorum redmrn yerken 😂
Mrv24 Elfu beyaz una dair hiç birşey yemiyorum. Tam buğday sadece oda bir dilim artık bazı öğünler onu bilecnm istemiyor. Şeker de sıfır. Meyvelerim bile ölçüyle. Tabi benimki bir tlyandan şeker için diyet. Ama İnanki 27 den önce herşeyi nefes nefese yapıyordum. Şimdi çok hafifim şükür rahat hareket edebiliyorum. Bebeğin için korkma sana zaten bebeğin için kilo aldıracak şeyler verir. Tavsiye ederim yani :)