Dnmzsltn Kızlar yarın test yapacağım evde asilama yaptırdım 11 gün oldu erken gebelik testinde çıkar mı
Sevilayklnc Dnmzsltn ben de bu ay aşılama ile hamile kaldım çatlatma iğnesinim tam 12.günü yaptım sonuç pozitif çıkmıştı çok silik. Şu an gebeyim darısı sana olsun inşallah 🌸
SusamTanecigi Dnmzsltn varsa çıkar inşallah bebeğiniz sizinledir. Ben dokuzuncu günü kanda öğrenmiştim
Sevilayklnc Dnmzsltn benim 7.güne kadar hiç bir belirtim yoktu sonrasında sürekli sol tarafta batma yaşadım yürürken falan bir de gaz sancım çok oluyordu adet olacağım sanıyordum ama gebelik öğrendik elhamdülillah 🙏
Dnmzsltn Sevilayklnc çok şükür ya bnmde göğüs ağrım var sağ kasığımda bazen değişik bişey oluyo gaz sancısı oluyor ara sıra bel ağrısı oluyordu ama bugün sadece göğüsün ağrıdı başka bir belirti olmadı
150_gelartik Dnmzsltn canım benimki normal yolla oldu . Yumurtlamanin 15. Günüydü 149 çıkmıştı betahcg. Bi kaç güne varsa çıkar inş sıkma o tatlı canını
SusamTanecigi Dnmzsltn adetğnize sekiz gün varsa çıkmayabilir ama üç dört gün sonra erken gebelik deneyin hatta kan verseniz daha iyi erken gebelik ler bile adete altı gün kala çıkıyor
Zeyneep7 Dnmzsltn ben de aynıyım 9 unda adet olacağım aşırı bir bel ağrım var hafif midem de gaz var gibi bulantı oluyor gibi ama test yapmadım daha erken siz de 2 3 gün sonra tekrarlayın testi erken gebelikle çıkar diyorlar ben de öyle yapacağım
Dnmzsltn SusamTanecigi İnsllh olmadı öyle yaparım nasip kısmet yinede ümitlemim hayal kırıklığına uğruyor m