Seher_1234 Arkadaşlar merhaba acaba iş yeriniz raporunuzu onayladıktan sonra ne kadar sürede bu ücreti aldınız ve 2020 içinde doğum yapanlar ( askeri ücretle çalışanlar) toplamda ne kadar aldınız ?
drysfk Seher_1234 doğumdan sonra 10. Gün yatıyor ilk rapor ücreti doğum sonrası da rapor bitiş tarihinden itibaren 10 gün sonra yatıyor 2020 asgari ücrete göre 7400 civarlarında toplam.
Vuslat23 2021 alan varmı . Bıde sonrasında da 1 aylık heyet raporumu ne verıyormus doktor yıne 1 aylık daha ucret alabılıyormuşuz
drysfk Vuslat23 2021 derken son üç aylık brüt ücretiniz de 2021 asgari ücret mi ? (yani rapor parası hesaplanırken son üç aylık brüt ücrete göre hesaplanıyor)
ElifLaren Arkadaşlar ben simdi cuma günü 32 yim rapor alacağım. Şimdi raporlu olduğum süreçte maaşı nereden nasıl alacağım vede doğum olduktan sonraki doğum parasını ne zaman alacağım doğumdan 8 hafta sonra mı ben bunları anlayamadım anlatır mısınız
drysfk ElifLaren ilk 8 haftayı veya erken doğum olursa yani mesela 38. Hafta doğum yaptınız doğumu yaptığınız tarihten 10 gün sonra tc nize yatıyor 6 haftalık veya 40. Hafta doğum yaptınız 8 haftalık rapor ücretiniz yatıyor. Doğum sonrası 8 hafta da rapor tarihinin bitişinden itibaren 10 gün sonra yatıyor. Fakat ben aylık almak istiyorum derseniz muhasebe biriminize söyleyin onlar raporları aylık onaylarsa aylıkta alabilirsiniz.
Flower3 Kısa çalışmadayım 90 gün prim var ama , genelde SGK da brüt ücret son 3 aydır eksik yatıyor , kısa çalışmadan dolayı. Bu alacağım fiyatı etkiler mi acaba
Vuslat23 Seher_1234 8 dogum oncesı 8 dogum sonrası haftalar bıttıkten sonra kı zamanda sızde sorun dr
Selime01 Kızlar be nim sigorta girişim 1 ay oldu yapalı amaa rapor almak zorunda kaldım bir ay kadar rapor parası alabilir miyim ben