beysenyil Hamileliğimin 12.haftasından beri el uyuşması yaşıyorum. Bazı geceler uyuşmadan dolayı uykum bile bölünüyor. Böyle durum yaşayan var mı ?
Birgul beysenyil bende çok fazla yaşıyodum ama bende 20. Haftadan sonra başladı doktor B12 eksikliğin var dedi ilaç verdi ama tamamen geçmedi hala ara ara yaşıyorum ama hafifledi tabi
Mugesahra33 beysenyil vitamin eksikliğinden olur,sanırım magnezyum 🥴bnmde kalcalarımda 2gebelıgımde de oldu,karıncalanma uyusma,mgnzeyum verdı doktor 🌸
Busra34ybg beysenyil yaşamayan çok galiba canım bende resmen uykudan uyanıyordum 33. Hafta girdim son 3 haftadırda ellerimde şişkinlik ve ağrı oluyor resmen kapatamıyorum ellerimi 😒
Zeynepppp34 beysenyil bende de oluyor ya 20 haftalık şuan sanırım 19. Hafta da başladı kontrolde doktoruma danışıcaktım bende
beysenyil Birgul mineral eksikliğinden olabilir demişti bana da ama hiç test falan yapmadı. Maden suyu iç bol bol dedi
Brcklc @beysenyil ben 34 haftama girdim hala yasiyorum devam karpel tünel sendromu gebelikden dolayı tetikledi bebek hareketi değil.el.uyusmasi beni uykusuz birakdi.sorunu Arel el bilekliği kullanarak çözdüm en uyurken takıyorum en azından rahat ediyorum
beysenyil Busra34ybg 20.haftada bazen bende öyle oluyor otururken bile ellerim çok tuhaf bir şekilde uyuşma yaşıyorum 🤦🏻♀️
Samurtugba beysenyil ben soluma yatmak zorunda kaldim hep bebek sagda sakin saga yatma dddi doktor benimde uyusmustu ben ondan bildim
beysenyil Samurtugba anladım canım, maalesef farkında olmadan uyku arasında pozisyon çok değişiyor 🤦🏻♀️
Brcklc @beysenyil ben eczaneden aldım sen yakında medicalci varsa alabilirsin bende burda sorup biri önerdi osekilde hallettim canim
Ates2020 beysenyil 5 aydan beri yaşıyorum ilk hamileliğimden kalma sporla düzelmişti tekrar hamile kalınca yeniledi. Son çare ameliyat olucam dayanılmaz ağrısı.. Gece olsun istemiyorum uyuyamıyorum çünkü elimi sarıyorum bi nebze rahatlatıyor. 😓😓