Yorumumun silinmesine çok şaşırdım. Kimseyi etkileyecek veya yanlış yönlendirecek bir yorum değildi. Kendi yaptığım şeyi yazdım ve benim gibi düşünen, hamileliğini geçiren bir sürü gebe var. Kim sildiyse yapılanın saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Annelerimiz de ilaçla büyüttü ya karnında zaten bizi. Şimdi doğan çocuklardan çok daha sağlıklı büyüdük elhamdülillah. Ve ayrıca öyle doktorlar var ki verdikleri ilaçların güvenirliklerinden bihaberler. C sınıfı ilaç yazıyorlar gebelere. Araştırmasan içeceksin yani. Aynı ilacın A ve B sınıfı yani çok daha güvelinilir test edilmiş muadilleri varken. Ve daha iki yıl önce bir haber kanalında hamilelikte folik asit kullanımının ülkemizde çok gerekli olmadığını zaten folik asit açısından zengin bir ülke olduğumuzu yayınlamışlardı. Çok bilindik bir kanal. Uzmanlar da tasdik ediyordu. Ama ne değişti bilinmez aksi söylendiğinde topa tutuluyoruz. Şimdi ben sorgulayın dediğimde mi insanları yanlış yönlendirmiş oluyorum. Yapmayın Allah aşkına. Ayrıca yapılan araştırmalarda fazla folik asit kullanımının hiperaktivite ve otizmi tetiklediğini biliyor muydunuz? Ben bunu doktoruma söylediğimde evet doğru bu şekilde yapılan çalışmalar var dedi… Son dönemde bu tür hastalıkların bu kadar çoğalması da bir tesadüf mü gerçekten? Diğer yorumum silindiyse bu kesin silinir. Ben içimi döküp rahatladım en azından. Varsın silsinler vicdanın çok rahat…🙂