Alara005 Kizlar kanguru alirken neye bakmam gerekiyor hangisi saglikli cocuk icin m kanguru okumuştum tam olarak neye dikkat etmeliyim yardimci olursanız sevinirim
karabc Alara005 yenidoğan özellikli olanlara bakın birde dokusuna belli markalr var zaten. Mamadus ve solomoma bakabilirsiniz ben sling tarz kanguru kullanmaktan korktuğum için bu markaları tercih ettim
Elifdikel Alara005 ergonomik oturuş olmalı m pozisyonlu yenidogdugunds kullancaksaniz apartli olanlardan almalısınız Solomom baby öneririm
Basakgul Alara005 Ben de nuna alacağım yenidoğan uyumlu bir kangru fiyatı 300 TL.Youtuber bir anne önermişti.Yorumlar da çok güzel tek olumsuz yönü yazın çok terletiyor olmasıymiş.Önemli olan poposunu kavrayan elleri ve ayakları serbest ve köşe kısımları sıkmayan anladığım kadarıyla M şekli :)
Gamzegs Merhaba bende araştırmalarım sonucunda nuna kanguru aldım hazır e bebekte Şubat indirimlerindeyken yeni doğan uyumlu olduğu için tercih ettim kalitesi çok güzel çok beğendik tavsiye ederim
Basakgul Gamzegs Ben de doğru tercih yaptığımı düşündüm şimdi ☺️ Çok ağır değil değil mi kangrunun kendisi.Onda bir miktar kararsız kaldım sadece.
Gamzegs Basakgul görüntüde ağır gibi duruyor ama hiçte öyle değil canım ayrıca çok konforlu bence bebek için çünkü başını yaslıycağı yer bildiğin yastık gibi yumuşacık ve kılıf var ekstradan kirlenirse diye düşün bacaklarını kesmemesi için o bölmeler hep yastık gibi dizayn edilmiş biz çok beğendik
MervErdo Ben yenidoğan aparatlı solomon baby aldım dolap uygulamasından aldım çoğu anne bebeğim sevmedi içinde durmadı fazla kullanamadım diyo hatta aldığım da o şekildeydi size de bi tavsiye olsun fiyat olarak daha uyguna alabilirsiniz
Basakgul mavsnz38_ Nuna marka e bebek sitesinden alabilirsiniz.Nuna anakucaği yazdığınızda karşınıza hemen çıkıyor.