Mnevvr53 Benim de ikinci gebeligim 37 de dogum yaptim zorunlu oldu gebelik zehirlenmesi yaşiyordum Normalde kacinci haftada aliyo sezeryana doktor 40 inci haftada aliyomu mesela.? Yoksa 38 -39 dami
EsinCemreDogan Mnevvr53 Benim doktorum ikinci sezaryen olanlarda son hafta 38 diyor. Dikiş yerini zorlamamak için. 36-38 hafta arası dedi.
Brcburcu Mnevvr53 benim ters olduğu için 40 a kadar bekleyelim dedi dönerse diye. 40 dolunca dönmemisse sezeryan olacağım. İlk çocuğum benim
YuvarlanamayanPandaa Doktordan doktora fark ediyor kuzum o benım doktorum son ana kadar bekler ilk oğlumu 39+5 de doğurdum agrılarım çok olmasa 40 beklerdik
Mnevvr53 YuvarlanamayanPandaa 40 inci haftada tam bayramin birinci gune catiyor planlema yapiliyomu acaba bayram vs gibi.
Mnevvr53 EsinCemreDogan mantikli cunku venim kuzenim ikinci gebeliginde yarasinda açilma olmuştu fazla bekletmeden almislardi
mmek_2014 mmek_2014 valla benim doktorum bebegin gelişimine göre en fazla 39a kadar bekleriz demişti riske atmamak için. İlerledikçe dikişler gerilir.
Mnevvr53 Brcburcu genelde kizlar hep makat oluyo benimkide öyleydi donmmemisti bir turlu 37+1 dondu 37+3 de dpgum yaptim zaten Simdiki gebeligim cinsiyeti erkek başi asada cok erken döndü diyorum yolu şasirip erken gelmese 😀😀
Mrv24 Benim doktorum 38 i doldurunca alırız dedi. Benim dikiş yerlerim çok ağrıyor zaten çok hassaslaşmiş demişti. Dün ağlattı ağrısını. Ozamana kadar sıkıntı olmaz inşallah