Hellobaby2 Kızlar ben hastaneme sorduğumda epidural iğne fiyatı 1000 dendi. Sizin hastanelerinizde fiyatları nedir?
gel_artik_bebegim Hellobaby2 epidural iğneye ekstra para mı veriliyormuş herşeyi paraya bağladılar valla
minikturta gel_artik_bebegim ya hahaha gözüm şaşı oldu sizin gibi buda mi paraylaymis dedim nomissizlar herşeyi paraya döktüler inşallah üstümüze giydirecekleri onluge para istemezler 😀😀😀
Kosemen54 Banada 500 ama bence gereksiz pahali ya sezeryan yaparkende gene aynı anestezi veriyorlar ona ekstra almiyorlar normal olunca niye istiyorlar yani saçmalık kesinlikle normal doğumda gereksiz pahali
findikkurdu2 Kosemen54 ikisi aynı anestezi değil ki hatta yapan uzman bile aynı değil 😄 ki sezeryanda bile spinale ayrı genele ayrı fiyat veriyorlar. Normal doğumda doğumun şeklini ve gidişatını değiştirecek şahsa özel bir işlem için para alınması cok normal
Buketg13 Hellobaby2 benim doğumum 3500 anestezi şekli ne olursa olsun fiyat değişmiyor dedi doktorum bende epidural olcam yarın
Tahaninannesii Hellobaby2 muhasebeyle görüştüğümde ücret değişmiyor dediler bana ama çoğu yerde ek ücret alınıyormuş🤷🏻♀️