[silindi] Sisi bnmde 3 saat sürdü herkese göre nası kısa sürmüş kolay olmuş ama bana göre ölüm gibi bişeydi ama hiç ölen olmadı 😆😆
Heein Sisi ay aynen herkes banada diyo kolay olır benim bebek aşağıda herkes diyo zorlanmasın ümitlendiryolqr beni inşallah dedikleri gibi olur 🤲🏻🤲🏻Hepimiz şlap diye çıkarırz inşallah 😂🥴
Kuzularm Sisi ilk bebegim yaklasik 13 saat surdu oyle dogurdum ikinciye hamileyim nisanda dogacak bende cok merak ediyorum cokta korkuyorum sancilarim iyice sıkılasmadan gitmicem hastaneye
Sisi Kuzularm ben ilk doğumumda sancım 3 dk da bir geliyordu gittim hastaneye bunda da öyle yapcam inşallah aksi bir durum olmaz ise. İnşallah kolayca doğurursunuz❤️
Sisi [silindi] aslında diğer kişilere göre çok kolay ve kısa oluyor 20 saat sancı çekeni duydum😭 sancı mahvetti beni suni sancıydı ondan mı bilmiyorum ama kendimi camdan atcaktım o derece hiç nefes aldırtmıyordu Allahtan bebeğin çıkma anı kolay oldu hiç anlamadım bile 🥴😊
Kumral5 Yaklaşık 30 saat sancı cektim 10 saati zorlmasada 20 saati zorladı acilma yavas ilerledk bende simdi 2.ye hamileyim Allahtan bişi olmazsa evde biraz sancilarimi cekicem 2. Kolay olur diyorlar ama gercekten oyle olur korkuyorum brazcik