AselinAnnesii Hayirli geceler hamisler anneler , 28 haftalik erken dogumum gerceklesti 15 gün oldu kızım suan kuvezde gecen hafta tansiyonu yükselmiş ti biraz durumu kötü olmustu sonra normale dönüşmüştü bugün hastaneden aradilar bir dakika kalbi durdugunu tansiyonun tekrar yukseldigini gelip gormemiz gerektigini söylediler dua istiyorum birde erken dogum yapip ta bebeginde tansiyon düşmesi yasayan varmi hayirli geceler aselime dua istiyorum ablalari 🙏🙏🙏
Buenno AselinAnnesii canım tansiyonu bilmiyorum ama benim oğlumunda solunumu durdunu söylemişlerdi sonra yine makinaya bağlamışlar...iyi haberlerini bekliyoruz asel bebeğin...🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aysecan AselinAnnesii allahım yavrunuzu sıze bagıslasın 🙏🏻Kac kg dogdu acba bnmde riskim var hep tedırgınım😢
Esen AselinAnnesii ayet-el kursi okudum allah şifa versin bi an önce güçlenip kollarına gelsin ınsallah
Sumeyyeuludag Yeğenim 26 haftalık doğdu. 3 ay yoğun bakımda kaldı sürekli ha bisey oldu ha olacak telaşı yaşadık. Ama şimdi 4 yaşında maşallah. Rabbim evladinizi size bagislasin. Her şey Allahtan inşallah bir an once iyi olmuş bir şekilde kucağınıza alırsınız
AselinAnnesii Sumeyyeuludag maşallah rabbim size bagislasin inşallah tansiyon sıkıntısı yaşıyor muydu acaba?
Melike464860 Canım okuyunca içim sizladi. Rabbim şafi ismiyle şifalandırsın insallah. Dualarim sizinle. Kalbini ferah tut. Sen güçlü olki bebeginde güçlü olsun. Onun sana cok ihtiyaci olacak. Rabbim insallah sagligina kavuşturur. Sağlıcakla kucagina alip evine gidersin insallah canim benim.
AselinAnnesii Melike464860 amin inşallah canim benim allah razi olsun evlat cok farkli bir duyguymus rabbim bana acisini gostermesin inşallah
AselinAnnesii Melike464860 masaj yapmislar ve minigimi hayata tutunmuş suan o kötü halinden biraz daha iyi
eda2408 Melike464860 tedavilerden yanıt alıanamazsa öneriliyor ablacım ama inşalalh siz hamilesinizdir
fatos2404 AselinAnnesii Allah'ım bu mübarek gece hatrına siz ve sizin gibi olan herkesin yardımcısı olsun. İnşallah biran evvel hastaneden sağlıklı bir şekilde beraber çıkarsınız 🙏