Yeniglnnnnn Özel hastanelerin gebeler için acil bölümü oluyormu acaba yani gece gitsek ultrasonda bakiliyormu.. daha önce araştırma Hastanesi’nde hep alttan baktiklari için özelde belki öyle yapmazlar diye dusundum
Prensesannesi41 Yeniglnnnnn gitmiştim ben bikere gece acilden giriş yapıyorsun zaten kadın dpgum doktoru oluyo nöbetçi bakıyo ultrasonla
Zeynep_18 Yeniglnnnnn benim 10. Haftamda kasığım ağrıyordu şehir Hastanesi’ne gittim acil kısmından giriş yaptım kadın doğum kısmına çıkardılar beni acil doktoru kadın doğumcu ultrasonla bakmıştı
metehaninannesiii Yeniglnnnnn ben özele gidiyorum geçen gün acile gittim hemen doktorumu arayıp geldiler ultrasonla bakıp muayene ettiler bakarlar yani
25moonlight-2021 Yeniglnnnnn bende özele gidiyorum geçen hafta acil bölümüne gittim alttan bakmaya çalıştılar hiç ultrasonla bakmadılar rahatsız oldum hatta
feyzos Yeniglnnnnn benim gittiğim hastanede nöbetçi doktor oluyo akşamları doğumum akşam olmuştu nöbetçi doktor mu yaptırsn kendi doktorunuzu mu istersiniz diye sormuşlardi ondan önce bulantı için gittim serum takıldı nöbetçi doktor idrar tahlili falan istemişti ilgilenen bir doktor oluyo yani