Annekus Uygun elektrik süpürgesi öneriniz var mııı? Memnun oldugunuz ama dikey olmayan iki tane eskittim dikey bir süre sonra eski verimi olmuyor sevemedim şöyle halıyı kaldıran cinsten bir süpürge istiyorum 🙏🙂
Elbet-birgun-kavusacagiz Annekus ben arcelik kanguru kullaniyorum canim koldan hiz ayarli haliyi kaldiriyo vallahi hatta supururken zorlaniyorum🤣
metehaninannesiii Annekus ben bosch serie 6 toz torbalı süpürge kullanıyorum fiyat 2128 tl ama halıyı çok güçlükle kaldiyir çok çok menunum biraz daha uygun olsun derseniz annem fantom kullanıyor oda mennun
2021annesiyim Annekus fakir ranger kullanıyorum 2 senedir performansı aynı , istediğiniz gibi halıyı yerinden kaldırıyor 😁
Annekus Elbet-birgun-kavusacagiz trendyola baktım da satılmıyor sanırım orda sadece parcaları var nerden aldın fiyatı ne
Elbet-birgun-kavusacagiz Annekus arcelik magzasindan almistik 5 sene once inan fiyatini hatirlamiyorum canm ya
Betul-35 Arnica tesla. 3 yıl oldu hala değişiklik yok çekimin De kademesini düşürüp öyle süpürüyorum. Yüksek kademe de halıyı kaldırıyor. Lamineltleri sökecek gibi oluyor 😃
mavili123 Annekus rowenta kullanıyorum halı dövücüsü koltuk dövücüsü gibi başlıkları var çok temiz süpürüyor öneririm. Ama modelini hatırlamıyprum malesef