araliginenguzel1i Anneler bebişlerimizin kilosu ne durumda ben en son 30 haftalıkken gitmiştim 1440 falandı tekrar 34 haftalıkken gidecem acaba ne kadar olmuştur. Çok merak ediyorum. Sizde durumlar nedir 🥰🥰🥰
Prensesannesi41 araliginenguzel1i 33de 2350 şuan 35 haftalığım haftaya randevum var bakalım kaç olmuş prensesim😍
Ylmblz araliginenguzel1i 34.haftada 2400 tü:)) ben de bir sonraki randevuda kaç kilo olacak cok merak ediyorum
Mervee26 araliginenguzel1i 30′da 1640gram, 32′de 2069 gram 33′te 2179 gramdı. Sağlıkla gelsin inşallah hepsi 😊
araliginenguzel1i Prensesannesi41 maşallah ya allah nazarlardan saklasın 🥰🧿 ben çok merak ediyorum her gideceğim zaman sabaha kadar uyuyamıyorum 🙈🙈😂 sizde öylemisiniz 😊
Prensesannesi41 araliginenguzel1i evet canım öyleyim 😀😀😍😍 doktora sorucam soruları bile bebeğimi gördükten sonra unutuyorum çıkıp eve geliyorum 😀😀😀
araliginenguzel1i Prensesannesi41 aynı bende öyleyim hiç birşey soramadan eve geliyorum resmen 🙈 allah isteyen herkese nasip etsin tarif edilemeyecek birşey gerçekten 🥰🥰