havis00 Elvinelvan doktoruna sorsan o daha iyi bilir biz gebeliginin nasil ilerledigini bilmiyoruz sonucta
Elvinelvan İkiz gebeliğim var proluton depot iğne kullanıyorum haftada bir dün geceden beri çok az lekelenmem var Salı randevum var ama o kadar dayanırmıyım bilmiyorum
umutunannesii Elvinelvan kullandığın iğne çok iyi bı iğne acitiyo ama herşey bebeklerimiz için bnde kullanıyorum canım haftada 1
Elvinelvan umutunannesii Anlamadım ona rağmen bu lekelenme neyin nesi acaba bebekler bir yere bir damaramı dokundu yada fitil kullanıyorum ondan olabilirmi
Nursel725 Elvinelvan hangi fitili kullanıyosunuz acaba . Kanama alanı oluşmuş olabilir yada enfeksiyonunuzda olabilir panik yapmayın yatıp bol bol dinlenin .
Elvinelvan Nursel725 doktora gittim şükür bir sıkıntı çıkmadı sanırım fitil kullanırken bir sıkıntı oldu şükür rahimde rahim boynunda ve plasentada bir sıkıntı yok dışardan bir kanama dedi içim rahatladı
Nursel725 Elvinelvan adını hatırlamıyorum şimdide bi fitil bende çok kanama yapmıştı . Doktorum bıraktırdı sonra . Bi aparatla enjekte ediyodum . Aparatı çok kötüydü
Elvinelvan Nursel725 bazen dikkat edemiyoruz düzgün koyalım derken bazen oluyor işte allah kötülerinden korusun