Bebiss Kizlar 12 gundur normal dogum yaptim ama hala normal yuruyup oturamiyorum arkaya dogru dikisim cok agriyo normalmi millet 2 gune ayaklandik diyo ben 12 gundur oturamiyorum😭😭😔🤔🙏
Elvinferide Bebiss benimde dikişim çoktu doktorum muayene etmişti dikişlerim çok iyiymiş ama hemoroidim çok ilerlemiş beni rahatsız eden makattaki yırtıkmış. Herkes aynı geçirmiyor maalesef.
Eise Bebiss normal benim 35 gün oldu doğumum daha dikiş iplerim yeni elime geliyor ve hala ayakta uzun süre dursam bacak aramda kan toplanmış gibi baskı ve ağrı alıyor
Yaagmurr Bebiss canım benimde 10 gün oldu yeni yeni iyileşiyorum ama doktora gittim alttan bakmadı demişsin bence tekrar git ben tam 1 haftalık olduğumda gittim hem rahim hemde dikişler baya toparlamış demesine rağmen hala ağrım oluyor oturup kalkarken sende bi görün istersen
Nehmir Bebiss dikişlerinzden oturamayacak kadar şikayet etmeniz pek normal değil 12 gün sonra. Eğer şikayetini söylerseniz illa yardımcı olmalılar en azından bi skntı olmadığından emin olursunz . Geçmiş olsun
Eslina175 Bebiss canim ben su sekilde kurtuldum bir pamuga batikonu dok ve dikis yerlerini iyice islamacak sekilde sil temizle sonra sac kurutma makinasi ile kurut nemli islak kalmasin her lavabodan sonra yap bunu 2gune kalmaz iyileseceksin.