Ada01 bir kaç sayfaya sordum tarifini bulamadıklarını söylediler tarifi pinterest te 6-7€ ya satılıyor
aannepandaa Ada01 youtube amigurumi ayıcık örme yazıp bakabilirsinşz. İnstg ücretsiz amigurumi tariflerş pylaşan sayfalar var ordanda takip edebilirsiniz. Videolardan tarif okumayı öğrenirsininiz gerisi kolay.
Omerhatice Ada01 bunlar benimde çok hoşuma gidiyor canim benm hem arkadaşım hem kuzenim yapıyor bende kuzenime yaptırmayi düşünüyorum 😊
Elbet-birgun-kavusacagiz Ada01 instada amigurumievi34 bu sayfaya yaz canim her model yapiyo bende yaptirmistim baska model guvenilir bi sayfa😊
aannepandaa Ada01 ben el sanatları öğretmeniyim. Bir proje kapsamında suriyeli çocuklara (8-15 yaş arası) dil bilmeden el kol hareketleriyle 1 günde tavşan ördürmüştüm. Denenebilir ben tarif sordunuz sandım o yüzden youtube dedim.
Ada01 Ya güzel yapmasıda önemli daha önce bu tarz detaylı şeyler yapmayan birine güvenemem de Sonuçta yaptırdıysam almam lazım emek var
Aslanaysima Ada01 amigurumi butik yada sevgidoluorgulere sor bu zor bi oyuncak degl kendimde oruyordum biliyorum
merve1212- Ada01 Instagram’da @elifinorguatolyesi kuzenim örüyor, bebeğime de orecek inşallah oyuncaklar 🥰 piyasaya göre çok da uygun fiyatla yardımcı olur istediğiniz modelleri gösterirseniz