Redpepper Kizlar ben bu hastaneye gidiuorum suan 10 haftaligim ama dogum fiyatlariyla ilgili internette bikac ucret okudum acikcasi o kadar yuksek olacagini dusunmemistim pek. Henuz hastaneden fiyat almadim ama belki dogum yapanlar vardir icinizde.
Dry34 Redpepper doğımlar çok pahalı bende internet üzerinden Türkiye hastanesinde ki doktor ayşe Solaroğlunu takip ediyorum aradım sordum 5bin küsürlerden bahsedildi gerçekten çok pahalılar
Serendipity Redpepper onceki postlara gore sezeryan 7-8 bin diye yazmislardi. Biz de bir fiyat ogrenmedik henuz yeniyil sonrasi ne oldu ne etti bilmiyorum ben de burda bekliyeyim
Estaner88 Redpepper ben de oraya gitmek istedim ama normal sigorta geçmiyor dediler bana özel sigorta geçiyormuş bitane bayan doktor vardı orda mavi gözlü onu takip ediyordum onun için aramıştım muayenesi 540demişti muayene bukadarsa doğumu düşünemiyorum hiç sormadan kapamıştım😂
Redpepper Dry34 sanirim doktora gore o da farkli ben meral hocaya gidiyorum 320 tl galiba ozel saglik kagitlarini imzalarken gormustum bir kere
Redpepper Serendipity sizdemi oraya gidiyorsunuz hic sormadim bende hastaneye acikcasi fazla ucuk olmaz diye dusunmustum ama galiba yaniliyorum :)
Redpepper Estaner88 irina hanim mi? Ne 540 falan yok oyle bisey ya :) ben meral hocaya gidiyorum 320 tl asagi yukari digerleri de o civardir
Serendipity Redpepper aa siz de mi meral hocaya gidiyorsunuz? Ben 35.haftamdayim artik son haftalar simdiye kadar istememistim numarasini ama acil bir durum yasadim ve kendisine ulasamadim bir turlu. Siz bireysel numarasini almis miydiniz? Eger veriyorsa ben de isticem degilse mecbur degistiricem kendisini o yuzden merak ettim?
Emnemrahf Serendipity veriyo numarasını bende var 😅 çok iyi bi doktor ama ben şuan maddı durumlar nedenıyle gıdemıyprum ona isterdim yine k yaptırsın dogumu ama nasip daha 3 ay var doguma bu hamılelıgımde hıc gıdemedım dıgerınde o yaptırmıstı dogumumu harika gecmıstı
Redpepper Serendipity ben hic isteme girisiminde bulunmadim daha cok yeni gebeligim zaten ama gebelik oncesinden taniyorum kendisini. Isterseniz verir bence acil durumlar icin yani oyle geliyor bana tavrindan dolayi.
Serendipity Emnemrahf ayy cok sevindim son haftalara giriyorum endiselendim gecen hafta ulasamayinca, yoksa kendisinden cok memnunum ben de. Sizlere de saglikli ve kolay bir dogum dilerim 🌸
Serendipity Redpepper tesekkur ederim hic sormamistim da artik son haftalara giriyorum acil durumda da ulasamayinca once size sorayim ona gore hocaya teklif edeyim demistim. Size de saglikli ve kolay bir hamilelik gecirmenizi dilerim🌸
Redpepper Serendipity sagolun insallah siz de kolay ve saglikli bir dogum yaparsiniz. Peki birsey sorucam ayrintili ultrason var ilerleyen haftalarda ona meral hoca kendi mi bakiyor nasil oluyor
Serendipity Redpepper tesekkur ederim sag olun☺️ Yok onun icin perinatoloji bolumune gitmeniz gerek. Biz disarda yaptirdik onu atakoy towers da ali ekize gitmistik. Medicalparkta da var perinatoloji ama ozel saglik sigortasi karsilamiyor ve fiyati daha yuksekti o yuzden biz ali beyi tercih ettik. Kesinlikle oneririm asiri memnun kaldik kendisinden 🥰
Redpepper Serendipity aaa tamam cok tesekkur ederim ya peki baska karsilanmayan birsey varmi tahlil testlerde falan ? Police detayini tam bilmiyorum ama iste dogum paketim var herhalde hepsi aynidir