sulem34 35+4 ten selamlar hanımlar b12 yetersizliği nedeniyle doktorum dodex iğne verdi ve beş doz her gün kullanmamı istedi buraya kadar herşey normal.cuma günü ilk dozu yaptırdım ve hiç bir ağrı sızı olmadı ama Cumartesi yaptırdığım ikinci doz sonrası bacağımda ağrılar başladı bugün üçüncü dozu yaptırdım üçüncü dozu yaptırdığım yerde de ağrı yok ama hala ikinci dozu yaptırdığım yer ağrıyo bacağımdan belime kadar vuran bir ağrı var doktorumdan henüz cevap alamadım yürümemi ve ayakta durmamı zorluyor sebebi ne olabilir yada nasıl geçer lütfen yardımcı olun
Serendipity sulem34 kendinizi kasmis olabilirsiniz 2 senedir ben de igne oluyordum oyle bir etkisi olmadi hic, endise etmeyin oyle ters bir etkisi olsaydi 1. Ve 3.dozda da bu agrilari hissederdiniz, vuran kisinin eli agirdir belki de. Gecmis olsun 🌸
Attent sulem34 b12 kaç cıktı peki hergün ine olacaksın demisse cok düşük sanirsam normalde bir insanda b12 770 olmasi lazm benim 145 di ine oldum 3 gunde 1 sonra 7gunde bir 8aydir ine oldum
Merveclkbs sulem34 ödem yapmış olması yüksek ihtimal, aralıklarla kolonyağı döktüğünüz pamuk ile ağrı olan yere masaj yapmak işe yarıyor.Ama biraz sabretmeniz lazım tabi bu işlemden duruma göre 3,4 güne ancak geçer.
Isilhanim87 Sinire yakın yere vurmustur Kalçanizin dışına vurması lazım Azıcık ortaya doğru vurduysa birkaç gün ağrır geçer. Bacak ayak bileklerinizi sürekli çalıştırın
Isilhanim87 Bu arada dodex hamilelikte serbest mi. Bende eskiden vurulurdum hamileyken vurulmadim serbestçe bende isterim :) çok faydalı bir B12 iğnesi
sulem34 Isilhanim87 çok teşekkür ederim içim biraz olsun rahatladı aşırı derece düşük b12 olduğu için doktor tavsiyesi ile kullanılabiliyormuş
Isilhanim87 sulem34 yok bende olmadı ama mide de bı kıpırtı yapıyor ilk etapta . Sindirime etki ediyor demek ki . Dodex yan etkisi hiç olmayan vitaminler arasında , alerjiniz yoksa doktor vurun demisse vurmak lazım. Sadece iğne yeri önemli onu da tecrübeli birisi yapmalı
sulem34 Isilhanim87 valla hastanedekilere de güvenilmiyor artık Cumartesi’den beri bu haldeyim geçmeyecek tedirginliği içerisinde bekliyorum bugün devam ederse akşam gidip kontrol ettirmeyi planlıyorum
sulem34 Attent evet çok düşük 😕yıllardır yükseltemediğim vitamin değerim ama bacağımın bu şekil olması tüm moralimi alt üst etti ağlıycam nerdeyse o derece 🥺