Arzuu_t Busra1129 amin amin insaAllah🤲🏻 magnesium kullaniyormusun peki ? magnesium’da cok etkili. ben günlük 400 mg magnesium aliyorum
Busra1129 Arzuu_t yok kullanmıyorum doktor mu önerdi kendin mi aldın 10 gün snra doktor konturolüm benim daha ilk o zaman gitcem bunuda acildeki doktor verdi
Buketcenk Busra1129 sizin daha yeni birde sanırım yerleşmeden dolayı kanamalar bile olabilir mümkün olduğunca içinizi ferah tutun kendinizi yormayın inşallah kalp atılınıda duyarsınız
Arzuu_t Busra1129 hamilelik testi positif gösterdigi andan itibaren kendim almaya basladim. Rahim agrisi, kas agrisi, bas agrsi, kasik agrilari, kasilmalara vs karsi baya iyi magnesium. Doktoruma söyledigimde kendiside onayladi cok iyi yapmissin dedi.
Buketcenk Busra1129 vajinal olanı kullanıyorum. Kanaman tekrar etmez inşallah sadece kendini iyi hissettiğinde normale dönüp kalkma yatmaya dinlenmeye uzun süre devam et. Vajinal olan fazlasını akıntı olarak atıyor o nedenle günlük ped kullan ve temizliğine bu sürede dikkat et temiz tutulmazsa mantar ve enfeksiyon kapılabilir sık sık günlük ped değişimi yapabilirsiniz. Ve vajinal olarak kullanıyorsanız ( ki önerilen genelde o diğerinin yan etkisi çok. ) iterken itebildiğiniz kadar itin çünkü vücut sıcaklığında eridiğinde geri akıyor ileri itilince fazla atım yapmıyor geri. Allah sağlık versin
Buketcenk hava123 evet fazlasını akıntı olarak atıyor sık sık günlük ped değişimi yapıp temiz tutmalısınız enfeksiyon ve mantar oluşumu yapabilir
Buketcenk Mrymmm19 benim yatak yorgan kanamam oldu içinize korku salmayın böyle durumlar olabiliyor yatın bol bol iş falan yok cinsel ilişki yok mümkün olduğunca korunun inşallah Allah yardım eder
Mrymmm19 Buketcenk çok olmadı serumdan sonra da iyice geçti hiç olmadı kanama ağrı sancı hiç birşey yok. Allahın izni ile yarın kalp atışını da duyarsam icim ferahlayacak. Önceki kanamam çok olup dış gebelikle sonlanmisti biraz da ondan kalan korku var istemsizce
Hyrynur mavibahar allah kokaylık versin ben yapamadım doktora dedm bide hap sanki hep dışına akıo gbi akıntyla bembeyaz geliodu hap şeklinde alıorm
mavibahar Hyrynur evet. Ben daha öncede kullanmıştım. Şimdi serklajlıyım ve alttan kullanmaya devam. Akşam yatmadan vajinal yoldan alıyorum sabah peynir gibi bi akıntı geliyor. Snr da su gibi geliyor. Ama vajinadan daha etkili ve yan etkisi yok. Ben yapamam diyordum ama başardım. 💪🏼😊 ağızdan aldığınız hap vajinal olarak ta oluyor. Deneyin bence. Enfeksiyon olmayayım diye peçete yada günlük ped kullanmıyorum. Günde 3-4 sefer iç çamaşırı değiştiriyorum. 😊 Kötü değil ama haptan dolayı garip bir koku oluyor. 😕 Bir de enfeksiyon olmamak için vajinadan alınan bir probiyotik hap var onu da koyuyorum. Daha napiim 🤭🤭🤭 Her şey bebek için 🤩🤗
Ekvatoral Busra1129 tedavi ile olduğu için transferden önce başlamıştık progesterona 3200 mg duphaston 31 vardı. 12. Haftadan sonra kesileceklerdi. Kanamam oldu birkaç tane kanama alanım da vardı. Progesteron aynen devam duphastan 21 sonra da 11 ve kesildi. Bir hafta içerisinde. 24. Haftadayız hala kullanıyoruz. Doktor her kontrolde progestanı aksatmayalım diyor. Daha geçen kontrolde kanama alanında azalma var dedi çok şükür. Kanama olduğu zaman oral almıştım sersemlik aşırı uyku hali baş dönmesi gibi etkileri vardı. İlacı aldıktan sonra uyuyarak biraz azalttım yan etkileri. Sonra tekrar fitil olarak kullanmaya başladım. Daha etkili hem de yan etkisini daha az hissedersin demişti doktorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🌸
Buketcenk Busra1129 ben 6. Haftada çok hafif de olsa duydum 6-8 hafta arası duyulur bazıları 5 gibi de duyuyormuş hayırlısı
Arzuu_t Busra1129 rossmann’dan almistim rossmann türkiyede var diyebiliyorum. suya atilan tabletlerden kullaniyorum, cok pahali olmasina gerek yok. Üzerinde sadece magnesium yaziyor. Sabah aksam birer bardak. siz yinede doktorunuzla konusun. onaylarsa size fotosunu atarim rossmanndan temin edebilirsin😊