Pink1122 Gizemnaz_ benm kullandim ve bugun hamile oldigumu ogrendim ilk kullanisim ilk tedavimdi rabbim sizlerede nasip etsin insallah benimkide inslalah saglikli bir gebeliktir iki guj sonra yine kan vericem💜💜
Umutduru Gizemnaz_ ben de kullandim ve 24 şubat çatşamba günü çatlatma iğnesini oldum bakalim bekliyorum🙏🏻🙏🏻
Umutduru Hfz1818 canim ben de o gun oldum iğneyi belirtin falam var mi benim kasik ağrim ve akintim oluyor
ezgikartal Ben kullandim bitiyo bu aksam. Carsamba kontrolim var ona gore ilerleyecegiz ama esimde sperm sayisinda sikinti cikti bakalim. Dunde hsg cekildim
Gunleridag Pink1122 yaa canım seni daha önceki postlardan biliyorum tebrik ederim çok sevindim. Ayy darısı bana be isteyenlerin başına.🤍 ne zamandır bekliyordun canım
Hfz1818 Umutduru cnm bnm sol kasigim batiyo ve akintim çok iç çamaşırım bi anda islaniyo inşallah güzel haberler alirz
Pink1122 Gunleridag canim allah razi olsunn cok sagol rabbim sanada nasip etsin daha ben 6 aylik evliyim ilkkez tedaviye basladim iste femera kullandim ilk kullanilisimdi doktor. Catlatma igneisde gerek duymamisti simdi iki gun sonra tekrar kan vericem
Pink1122 Gizemnaz_ sadece gorunumu vardi hafif canim hormonlarinda bi sikinti yok hafif demisti doktor cok sukur rabbik sanada nasio etsin benmkide saglikli olur insllah
Gizemnaz_ balperisi_71 cnm klomen hic kullanmadim cok fazla bilgim yok acikcasi ikisi arasindaki fark nedir ama burda hep femera klomenden daha etkili diye soylerler