Omerhatice minikkuzummmm canim genelde sol erkek sag kiz derler benim kızım sag sol kafaya göre takılıyor 😂 ama keseyi ilk gördüğümüz zamanlar sagda idi ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi 😊
minikkuzummmm Omerhatice ayy yer mi değiştiriyor artık bizimde ilerleyen haftalarda öyle olabilir yani ne güzel ya😇🤩
Sevcan34 minikkuzummmm sağ da olunca erkek solda kız derler oğlumda gerçekten sağdaydı şimdiki solumda carsamba ogrenicem inş o zaman yazarım🙈
Esmanindunyasi minikkuzummmm sol üst kizim olacak suanki durdugu yerden ziyade ilk kesenin olustugu yerde neredeydi o onemli suan tabikide yer degistirecek benim ilk bebegi gordugum yerde solust ramzy teorisine gorede sol üst kiz gorunuyordu dogruda çıktı
minikkuzummmm Esmanindunyasi ben ilk neredeydi hiç bilmiyorum valla ama şuan sağ işte 😂 hayırlısı olsun sağlıklı olsun da🥰
Esmanindunyasi minikkuzummmm suan nerede oldugu cinsiyeti belli etmez malesef ilk ultrason fotografi 4 haftalikken varsa bakin ordan cikar diger turlu bilemezsiniz surekli yer değiştiriyor
10Seher10 minikkuzummmm benim hep sol kasığımdaydı cinsiyeti öğrenmemize 2 önce falan sağdaydı. Doktor da kız olduğunu söyledi 😊