Gizliyiiiz mercimeginanne bimdeki sonradan oyun minderi oluyor galiba o beyaz kurdeleyi cekince tam acılıyor burdan bir annemiz söylemişti 🥰
mercimeginanne Gizliyiiiz çok küçük bnm totişim sığmaz 😂 bide kabarık sanmıyorum oyun minderi gibi kullanılcağını
Elifomerr Belirtmeyi unutmuşum yıldızlı yerlerinden çekilince açılıyor ve daha büyük bi şekilde kullanabiliyorsunuz ☺️
ElifLaren Bende çok istiyordum https://instagram.com/tasarimci_annee?igshid=1c2bhatizhns8 yaptıracaktım sonradan vazgeçtim babynest yerine reflü yatağı aldım inanın daha kullanışlı, bim e gelmişti geçen uygundu fiyatı eğer hevesiniz varsa uygun alın derim set halinde almayın bence
Busrakerem teachervera baby fox boncuk anadizi internette var canım linkini atamadım google den bakabilirsin
caglanurr AnneKuzusu26 merhaba ben almıştım ama bebeğim hemen boy attı sığmadı yani 1 ay bile kullanamadım nerdeyse 🤦🏼♀️
Busrakerem teachervera ben 4 sene önce almıştım belki suan bazı yerlerden satistan kaldirilmis olabilir
Fatos007 AnneKuzusu26 Banada çok gereksiz geliyordu ama babamız almış görünce bimden. Benimde hoşuma gitti getirince kalitesi fiyatına göre gayet iyi kanepeye koyucağıma ona yatırırım yada bir yere gittiğimizde arabaya koyar götürürüm diye düşündüm.
MervErdo Fazla para verip almaya gerek yok bim a101e falan geliyo 50 liraya ben yatağın içinde onunla yatsın yerde kanepede onun içinde olsun diye aldım