Hakikitosunpasa Ne durumdasınız😊 cinsiyet belli mi bebiş ölçümleri ne kadar? Biz 3 gün önce öğrendik kesin erkekmiş 7 cm 72 gr dedi. Birde 18 aylık kızım var
Smyrayldrm Hakikitosunpasa canm bende 13+3 haftalıgım kızım olacak benımde 🥰 12 haftalıkken doktorum soledı benımde 2 oglum ♥️ allahım bırtane de kız nasıp edıyo bna ınslhh saglıkla a olsunlar ınslh
DenizSayer Hakikitosunpasa 14 girdim öğrenemedim 12 de doktor göremiyorum erkek sanki dedi cuma günü 13+5 te gittik 8 cm 106 g geldi gelişimi hızlı bir bebek dedi ultrasyondada önde ve kapadı kendini doktor döndürmeye çalıştıkça o kıpırdanarak saklandı meraktayız valla
Selly Hakikitosunpasa hadi bakalım inşallah ,😃benden daha çok herkes cinsiyet merak ediyor valla 🤭 sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez bizim.icin 🐤🌼🙏
Naz11 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi daha sonra büyük ihtimalle erkek dedi 13. Hafta da bacaklarını kapatmış dedi
Hakikitosunpasa Ysmmmnn bacaklarını kapatması ayrı açık bacak arası ayrı benim dediğim erkekse 12 de besbelli oluyor bacak arası dolu oluyor bizim öyleydi bildiğin pipisi vardı😄