Gucluoya Bernadoruk bende 2 hafta fitil ve krem kullandım azalttı ama tam anlamıyla geçirmedi. Doktoruma söyledim geçmedi diye. Oda vajinadan içeri mor bi ilaç gibi sıvı sıktı sanırım geçti. Geçmese bile yok denecek kadar az.
Bernadoruk Merwekavalci herkes sirkeli su demiş yarın bende bi deniyim artık kaşıntıdan uyuyamıyorum geçmiyo.nasıl uyguluycaz onu canm miktarı ne
Yoncaeroglu Bernadoruk direk sirkeyi uygulamıyorsunuz aynı miktarlarda sirkeyle suyu karıştırıp pamuk yardımıyla yada neyle rahat ederseniz öyle siliyorsunuz
Deletedmom206 Bernadoruk ben o sirkeli suyu denedim ve hiç iyi gelmedi bana hatta cok korktum onunla temizlerken cok fena bır şekilde yandi doktora gittim krem verdi 2 kere sürdüm hemen geçti
Deletedmom35 Bernadoruk bende de oldu sirkeli su ile yıkadım sildim birdaha çıkmadı bile tesadüf değildir umarım 😄 sirke mucizesidir
Unzile35 Bernadoruk ben bi şişeye hazırlayıp tuvalete koymuştum her tuvalete girdiğimde onunla taharetlendim gece yatmadan da peçeteye döküp sildim geçti şükür
Bernadoruk Busrademiir doktorum bugün verdi kullanmaya başladım bide fitil verdi kremi bolca sürüyrm valla dayanamıyrm inş işe yarar
Busrademiir Bernadoruk Ya günlük ped falan kullanma, saten türü iç çamaşır giyme. Ayaklarını da üşütme en çok da su ise yarıyor vallahi bazı geceler de doktorlar genellikle iç çamaşır ile uyumayın hava alsın diyor ya çok ince detayı var daha fazla anlatsam mi bilemedim😅
Bernadoruk Busrademiir valla anlat cnm hepsini deniycem gece kalkıp yıkıyrm kaç kere dayanamyrm o derece
Melikeb19 Krem ve fitil kullanıyorum ama iltihabı atıyor mu napıyor gece koyuyorum sabah şırıl şırıl boşalıyor resmen, kremle iltihap karıştığında resmen temizlenemiyorum hep bir kirliymiş hissi. Artık midem bulanıyor kendimden ne zor bir şeymiş bu nerden geldiyse bir anda
Bernadoruk Deletedmom206 denemediğim bi sirke kaldı bnmde herkeste işe yaramıyo mu acaba nedr anlmadm ki
Gucluoya Bernadoruk benimkide tekrarladı yine. Doktoruna ikinci kez fitil kullandığını şöyle geçmezse eğer. Daha fazla kullandirtmaya bilir. Normal doğumda engel diye biliyorum ☹
PasaninAnnesi Bernadoruk banada yaramadi daha da cok kotu kaşintı ağrı ve şişme yapti suan hala cekiyorum sirkenin yaptiklarini herkese yaramiyo
Duygu20 Benm de var evlendigimden beri geçmiyor geçmediği icin yaraya çevirmiş fitil veriyorlar krem veriyorlar kaniyor geçiyor gibi oluyor geçmiyor korkuyorum nasil olacak