Leylaa22_ Annesininkuzusu12 doktorun neler dedi canım sana bana düşük gebelik olur dedi bide kilo gerilemesin şuan kaç haftalıksın
Annesininkuzusu12 Leylaa22_ düşük gebelik demedi bana 21+5 deyim detaylıya girdim kordon bağında 3 damar olması gerekiyor benim bebeğimde 2 damar varmış birde bağırsağında parlaklık amniyosentez istediler kabul etmedim ☹️
Leylaa22_ Annesininkuzusu12 benım de sadece 2 damarlı oğluşum rabbim sağ Salim kucaklarımıza almaya nasip etsin inşallah
Leylaa22_ Annesininkuzusu12 benım de sadece 2 damarlı oğluşum rabbim sağ Salim kucaklarımıza almaya nasip etsin inşallah
Annesininkuzusu12 Leylaa22_ kaç haftalıksın canım içini rahatlatacak birşey söylim aynı hastahanede ilk muayene olduğum doktora sordum kordon bağında 2 damar olması pek önemli değil dedi bu genetikle alakalı birşeymiş sağlığını sıkıntıya sokmazmış
Leylaa22_ Annesininkuzusu12 25 haftamdayım canım banada doktorum öyle söyledi detaylıyada girdim şükür başka problemlerimiz çıkmadı
Gmommysboy Leylaa22_ yani konuyla ilgili daha evvel hiçbir şey duymamıştım burdan türlü teşhis görüyorum..hamile kalmadan evvel hamileliği dümdüz bişey sanıyordum şimdi her yeni bilgiyle endişeleniyorum
Gmommysboy Leylaa22_ yani konuyla ilgili daha evvel hiçbir şey duymamıştım burdan türlü teşhis görüyorum..hamile kalmadan evvel hamileliği dümdüz bişey sanıyordum şimdi her yeni bilgiyle endişeleniyorum çok geçmiş olsun bu arada inşaallah sağlıkla kucaklarız hepimiz
Annesininkuzusu12 Leylaa22_ inşallah bundan sonra sında da birşey çıkmaz ben artık doğuma kadar doktora gitmek istemiyorum