enisenalbant Dilek15 20.haftda basladım😊 ilk başta psikolojik sandım 2 gün sonra bir tekme attı dedim tamam psikolojik değil 😂😂
Dilek15 Ben henüz hissetmiyorum 2.gebelik birde erken hissedilir deniliyor hep bakalım bu hafta başlayacak mı.
Burcubd 19+6 dayım bende 3 kilo aldım. Haraketlerini hissediyorum. Bazen de damar atımı gibi bir his oluyor.
Hiranurecrin Tugcek33 sız de ikiz gebelik ailede mi var tüp bebekmi yoksa kendiliğinden mi.oldu merak ettimde🥰
Nil3535 Haftadayım 56 kilo ile hamile kaldım suan 59 kiloyum. Hiç midem bulanmadı. Bebişi hissetmeye başladım sanırım hafif hafif. Sağ kasığıma bıcak batar gibi ağrı giriyor sabit dururken bişey yok, özellikler bacaklarımı hareket ettirdiğimde normal mi? Sizde de oluyor mu kızlar?
Sedanindenizi teachervera 20+5 3 kg aldim 2 gundur hissediyorum sag tarafimda kizimin minik hareketkerini🤲😍
Deniz95 Haftamdayım 5 kilo aldım popo ve göbekte 5 kilo birde göğsüm büyüdü. İnşallah doğurunca gider bu kilolar
Hiranurecrin teachervera 18 +2olduk bizde bir kilo aldım henüz. Hearektte bi var bi yok hereket olmadığı zaman endişeleniyorum umarım yoktur bisey zaten hareket dediğimde göbekte kalp atışı gibi bisey 😂