Pink1122 Kizlar sabah erken gebelik testim silik cikti hastaneye gittim kan verdim 18 cikti cok erken dedi hemsire sizce nasil
mercimeginanne Pink1122 nasıl olduguna 2 günde bir verdiğin kan sonucuyla karar verebilirsin cnm sadece:) hayırlı olsun :)
Bebeksum Pink1122 benim de adetten 4 gün öncesinde 336 çıkmıştı 3 gün sonra 855 olmuştu. Artması önemli, beta hcg 3000 üzeri olunca dr gidip usg ile görürsünüz muhtemelen.😌
Ecrinveannesi78 Pink1122 Ben 6 gün kala 16yla öğrendim şuan 23 haftalık oldu çok şükür. Önemli olan düzenli Bi şekilde artmasıdır
Morperi Pink1122 canım diğer postuna yazmıştım 😊 aynen bu şekilde öğrendim bende 2 gün sonra aynı yerde kan ver inşalalh artış olur..bende bu değerle öğrenmiştim şimdi 29 haftayım 💙
annee27 Pink1122 degerin normal olup olmadigini kimse bilemez drlar bile sadece 2 gunde bir olan artisla normal oldugu anlasilabilir bnm ilk gebeligmde 5 gun kala 76 idi galiba ikincide 3 gun kala 86 onemli olan duzenli artis cnm 😊
mercimeginanne Pink1122 şimdi beta kişiden kişiye değişir cnm bnm mesela adete 4 gün kala 99 du ama bunu kıyaslayamayız ki başkasında 10 olur bir diğerinde 1000 lerde olur. Bunu kan vererek normal olup olmadıgına doktorun karar vericek
Pink1122 Morperi canim cok sukur cok sukur bir muzcizem bu benim inanamiyorum allahima bin sukur herkeze nasip etsin insallah
civciv1520 Adetime 6 gün vardı değerim 17 çıkmıştı :) iki gün sonra 65 oldu darısı başınıza inşallah 🤲 şimdi 24 haftadayiz şükürler olsun 🧿🤲🥰