Minik_kalplim_ Cinsiyet belirlemek için idrarını kaba koyun ve içine lavabo açacağını dökün. Yeşil renk oluyorsA kız mavi oluyorsa erken demektir diye bi yazı okudum bu nedir ya deneyen var mı 😂😂😂😂🤣😳
Busbushatun Minik_kalplim_ ya vakti gelince ogrencez zaten ne ugrasmak bukdr arkdas yaa amannn bosverinn bu cinsiyetcilige gerek yok😜😂😂😂
Pamugunannesi1 Minik_kalplim_ Karbonatla yaptı benim kuzenim kabarırsa erkek kabarmazsa kız oluyor dedi onunki kabarmış oğlu oldu 🤣 Ablamda çamaşır suyuna yap dedi öldürcekler beni 🤣
Hayalizlerim Pamugunannesi1 ben cinsiyeti öğrendik sonra denemek amaçlı yaptım kabarmadı doğru çıktı 😂
DenizSayer Pamugunannesi1 bu ablalar niye böyle benden sabırsız aynısını ablam dedi çamaşır suyu var mı denedin yok abla denemiycem dedim😂🤭
Seliss_61 Minik_kalplim_ ay hurafe yaa😂😂 çamaşır suyunu duymuştumda lavabo açı ilk kez duydum allah iyiliğiniz versin 😂😂😂
Miyase46 Minik_kalplim_ doğru çıktı hafif kabardı benim ki şuan oğlum olucak cidden bende inanmıyordum eğlenmek için yapmıştım 😂💙
Hilalizgi Minik_kalplim_ o kadar boş işlerki doktor zaten zamanı gelince söylüyor bu merak niye 🤷🏼♀️
kucuktosbik27 Minik_kalplim_ ya bunu diyeni tebrik ediyorum çok güzel eğlenmiş 😅 milletin kafasını bulandırıyorlar inanmayın sakın😂
kucuktosbik27 Minik_kalplim_ şeyde var makasa oturursan kız bıçağa oturursan erkek miydi neydi böyle sürrüsüne yzabilirim ama 16 . Haftada net olarak söylüyor doktorlar. bu batıl şeylere inanıp imanı zedelemeyelim durduk yere😅
Pamugunannesi1 DenizSayer Hayır üstüne yapsam idrarı zehirlencez 🤣 Bende meraklıyım cinsiyeti ne olcak diye de risk bu da sonuçta çamaşır suyu bu 🙄