damlali 23haftalığım yürüyünce böyle oluyor beni korkutuyor normalmi bellide terliyorum anlayamıyorum sanki altımda ıslaklık hissediyorum nasıl bi çare bulunur
Sermec27 damlali 22+3 haftalık hamıleyım en basından beri cok hareket edince cok yürüyünce beyaz akıntım cok oluyor 🥰
Mmhtpmhmt04 damlali benim hergun oluyor hissediyorum akıntı geldiğini başından ebri var 37. Haftalık hamileyim
Sibelezgi damlali canim ben 34 oldum hep akintim oldu bence normal.zaten saglik ocagi 2 3 defa test yapiyor hicbirinde de enfeksiyon gormedi.ben camasir degistirmekle basedemedim pamuklu kumas diktirdim gunluk pette igrenc oluyo islaklik filan mecbur oluyo herkeste normal yani
Mmhtpmhmt04 damlali normalmiş doktoruma söyledim suyum değildi de enfeksiyonum vardı oyuzden normal demişti ne zman yurusem geliyor
Nuray23 Cok yurudugum ve yoruldugum zaman beyaz kivamli akintim oluyor. En basindan beridir var hala olur. 33+1deyim suan😊
Leylaalin Evet benim de oluyor 22 haftalık bende bazen kanama oldu sanıyorum yürüyünce evi temizleyince dışarıda eve kendimi zor atıyorum bakıyorum ki akıntı beyaz ohh diyorum ☺️ Salı kontrolüm var soracağım
damlali Leylaalin bende şeyim gebeliğim kanamalı geçti 22.haftamın içindeyim ben sürekli bişi geldikçe sokakta şüphe eve zor geliyorum
damlali Mmhtpmhmt04 benimse vajinal enfeksiyonum var fitil kullandım yine bakalım ne olcak bazen sarı bazen pembe akıntım oluyor enfeksiyondanmıs hassasiyet yapmış inşallah gecer
incininannesi damlali bazen geliyor canım ne zmaan olduğu belli olmuyor o yüzden surkeli günlük ped kullanıyorum sık sık değiştiriyorum mikrop kapma olayı olmasın diye