Ebru2432 Ben ayağım ile girdim ameliyathaneye çok agrım vardı etrafı incelemedim bile uzandım sedye yatak karışımı bir zemine. Anestezi uzmanı mesleğin adın ne filan diye sohbet etti benimle. Sonra şimdi 1 den başla say bakalım dedi, 3 ten sonrasını hatırlamıyorum🤷🏻♀️ Bu kadar ameliyathane macerası 2 dakika sürüyor 👍🏻 sonra tedbir amaclı yoğun bakıma almışlar uyandığımda sayıklıyordum bana neler oldugunu anlattilar ama rüya sandim onları sabah da beni kaldırıp gecelik giydirdiler eşim getirmiş, ondan önce sondayi cikardilar. Sonda takilmasi nasil bilmiyorum ama çıkarması sinek ısırması gibi 2 saniye. Hadi bakalım tuvalete dediler tutup lavaboya götürdüler sonra hemşire şaka yaptı yüzüne bak aynada saçını düzelt eşin seni beğensin dedi😊Elimi yıkadım yüzüme su sürdüm sadece çok eğilmeden. Sonra tekerlekli sandalyeye oturdum kapıda eşime teslim ettiler odama gittik. Sürekli kalktım yürüdüm evet sezaryan olunca ve 2 yerden kesi olunca biraz ağrın oluyor ama ayağa kalkana kadar elinden tutup kaldırsınlar bu kadar 🤷🏻♀️bol bol yürü gaz çıkar sonra 1 gece sonra evdeydim 😊