Esosun Gizem--43 30. Haftadayız bitirdim sayılır erken doğum riskim var büyük ihtimalle 40ı göremeyiz zaten 37 yi görürsek şükrederiz😊🤲🏼 Yani tahmini 7 haftamız falan var diye düşünüyorum o yüzden bi beşik ve beşiğin nevresimi vs kaldı sadece. Ben doktora sordum 28. Haftada başladım da doktor geç bile kalmışsın demişti😁
Pemberuyam_ Gizem--43 30+4 haftaligim sadece kıyafetler yıkanıp utulenecek. Herşeyi aldım onun dışında.
058elf Gizem--43 bi arabamız kaldı onunda talihsizliğine uğradık geri iade etmek zorunda kaldım çok şükür her şeyimiz tam kıyafetleri dün yıkadm bugün ütüler kaldırırım. Bi de çantam kaldı karar veremiyorm ne alsam diye 30+5 teyiz mayıs başı nisan sonu olur heralde kızımızın keyfine kalmış bi durum artık 😌
birprensannesii Esosun neden erken doğum riskiniz var bende 3ü haftadayım benimde var o yüzden sordum
Bireylulmasali Senayyalcin aynıyız benim de her şeyim hazır çok şükür sadece yıkanıp ütülenmesi kaldı 🥰
Dilaraa06 Gizem--43 30 hafta olduk alışveriş bitti bir kaç parca kıyafet almam lazım onun dışında bebişin eksiği kalmadı çok şükür kendi eksiklerimi de vu ay tamamlayacagim 🌸
Bsmlh Gizem--43 ben 29 girdim erken dogum riskim çok alış verıs bitti suan yıkanıyor bir yandan kuruyor akşam ütü ve yarın valız içi yerlestırme kutuşarım geldimi direk koyacağım dayanırsa 38 alacak 36 da en en erken almak istediği ama dayanmazsa rabbım bilir🤲
Sema05 Bsmlh cnm seni mrk ettm ne zmn gitcksn doktora tkrar hatırladn demi benj problemimiz aynı demistm
Bilge44 Gizem--43 Mayıs ortası olur sanırım sezaryen tarihi net değil tabiki kısmet 🤷🏻♀️kıyafetler, beşik filan hazır deterjan alıp yıkamak kaldı 👶🏻🧿bir de bebek arabası pusetimiz yok🤷🏻♀️💕
Tazeanneyimben Bilge44 benimde mayis sonu 40 hafta bitimi ama sezeryan olacagim icin mayisin ortasi olur diye düşünüyorum doktorumla henuz konusmadik kiyafetlerim hazir bu ay tum eksiklikleri tamamlarim kismetse yıkayıp utulemesi kalir♥️♥️
Hamileyim-mutluyum Gizem--43 Bugün tam 30.haftaya girdik çok şükür bebeğin bütün kıyafetleri vs herşeyi hazır benim de sadece bebek arabası park yatak içine yatak korse alcam bu kadar 32.haftada yıkama ütüleme hastane çantası hazırlıklarına başlamayı düşünüyorum
Hilal2205 30+4 haftalığız 5 mayıs görünüyor ama nezaman gelir o muamma tabi ☺️ herseyimiz hazır bi kendi eksiklerim kaldı onlarıda alırsam hastane çantasını hazirlicam erkenden hazırlamak bence iyidir tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum 😏
058elf Gizem--43 e bebekten baktm içime sinmedi Trendyol dan da bakıyorm ama beğenemiyorm sırt çantası şeklinde istiyorm canım ben
Kuzucumm Gizem--43 27 haftayiz bizde bi kac küçük eksik dışında herseyimiz hazir. Sonlara birakma canim gun geçtikçe agirlasiyoruz ve hersey daha zor oluyor.
Bsmlh Gizem--43 Allah razı olsun cnm eğer fikir istersen e bebek mağazasına gidip görerek al hatta üye olursan indirimde oluyor biz öyle aldık bimden aldım cıtcıtlı bazılarını bide duru granül ile yıkadım muhteşem