HilalKadir 07vefa42 canım vallahi çok şükür iyi ama sabahki bulantılarım devam ediyor yani geçer umarm. Senin nasıl gidiyor 🥰
07vefa42 HilalKadir benim bulantim yok bazen akşamları oluyor birde göğüs hassasiyetim var o kadar dr sordum normal dedi oyle 😅🥰
HilalKadir 07vefa42 ya onu zaten hiç sorma dokunamıyorum bile 😂 sabahları mutlaka istifra ediyorum maalesef açken ama çok şükür sonra hiç olmuyor, 🤦🏻♀️ şimdi cinsiyeti aşırı merak ediyorum öğrenmek için sabırsızlanıyorum ☺️
07vefa42 HilalKadir bendee bndeee ama tabi öncelikle sağlık li olsunlardaa🥰 Pazartesi ikili taramamiz yapilcak bizim de belki o zaman gosterir🥰😅
sessizliginsesi Melike_35 bende de pembe gibi bi akıntı geldi proluton iğne yapıp progestan hap verdi vajinal yoldan şuan bi sıkıntım yok ama devam etmeli miyim hapa onu tekrar bi soracağım doktoruma görmemişim kusura bakmayın 🥰
HilalKadir 07vefa42 sende öğrendiğinde yaz bana canım bende merak ederim 🥰 şimdiden hayırlı bir evlat olmasını dilerim 💕
07vefa42 HilalKadir aminn canimm insallah haber veririm tabi bnde senden bekliyorum haber🥰 heycanla 🥰