rabisrabis Ben hiç soğuk yada ılık suyla yikanamam illa su ateş gibi olucak. Ama Hamilelikte iyi değil diyorlar doğru mu bu😱
egesmom rabisrabis doktorlar ılık su önerdi bana hep ama ilk haftalarda kanama yaşadım ondan mı genel mi bilemiyorum ama zaten en sağlıklısı her zaman ılık su😊
Busra34ybg rabisrabis evet ılık su öneriyor doktorlar özellikle ilk 3 ay düşük tehlikesi yapabiliyormuş sıcak su sonrasında da erken doğumu tetikleyebiliyormus rahım ağzına açılma yaparak
mlkkk rabisrabis kan basıncını yükselttiği için yani tansiyonu yükselttiği için önerilmiyor düşük veya açılmayı tetiklemez
Aytenkrsln rabisrabis benimde doktorum sıcak su önermedi hep üstüne basa basa ılık su ile duş al dedi
Melikeolc rabisrabis evet canım tansiyon düşüklüğü yapabiliyor o yüzden daha ılık su kullanmak gerekli
Yarencerenn Gebeliğin başından beri sıcak suyla yıkanıyorum 30+5 haftalık oldum bi sıkıntım olmadı birde kalp hastasıyım yani kimsede bana sıcak duş alma demedi 😒
cipiti rabisrabis bende illa yanacam yıkanırken 🤭 doktorum bişey demedi bunla ilgili bende sormadım sadece bir kere duştan sonra baş dönmesi yaşadım onun dışında bı sorun olmadı çok şükür ama ılık su onerildigini okumuştum 🙁
Betulkoray2021 Bende bunu çok merak ediyordum. Doktoruma sordum sıcak suyla yıkanabilirsin. Hiçbir sorun olmaz dedi.
tanya25 rabisrabis düşük yapmaya başladığımda kolaylık olsun diye sımsıcak suda banyo yapıp çok rahat ve ağrısız bi şekilde düşüğüm hızlanmıştı. Sıcak su rahatlatıyor insanı ve malesef önerilmiyor
Alperefet rabisrabis ben de sıcak suda yıkanıyorum valla bayağ sıcak hemde hep öyle alıştım önerilmiyor ama diğer türlü de üşüyorum, 35. Haftadayım bir sorun yaşamadım
G92 Nereden okudum tam hatırlamıyorum, son haftalarda çok sıcak suda yıkanırsa bebek kakasını yapar diye duymuştum