Hilald45 Merhaba hanımlar, Normalde sigara kullanan biriyim. Dün hamile olduğumu öğrendim beta hcg 2077 . Bu arada ilk hamileliğim. hamilelik sürecinde sigara kullananlar var mı varsa bu durumu nasıl planladınız bilgi verebilir misiniz ?
Mdnyldz Hilald45 ben direk bıraktım. Planlama vs yapmadım evladıma bunu yapamam dedim ve çift çizgiyi gördüğüm gün kullanmayı bırakmıştım.
Portakalgeliyor Hilald45 öğrendiğim gün paketi kaldırdım canım 1 önceki hamileliğimde içiyordum bırakamamıştım düşük yaptım tramvayı atlatamadığım için bu sefer sigarayı direkt kaldırdım suçluluk hissettim 🙃 ciğerleri için bence 1 tane bile içme 🫀🫀
Su123 Hilald45 ben anında bıraktım üstelik günde iki paket sigara içen biriydim ama evladım herşeyden önemli onu düşünün zaten içmek istemiceksiniz❤️
ikincimucizemmmm Hilald45 nasıl oldu bilmiyorum benim gibi bir tiryaki hamile olduğumu sigara dan tiksindigim gün anladım ben hamile olunca değil sigara kokusu bile öldürüyor beni sonra doğum yapınca eskisi gibi devam ediyorum
Sita3434 Hilald45 canım yanlış anlama beni ama sigarada planlama falan hiç düşünme direkt bırak evet zordur ama çocuğa verdiği zararları anlatan videolar var bak istersen sonra istesende içemezsin bence birçok kişinin böyle bıraktığını duydum hamilelikte
Hilald45 Sita3434 vala teşekkür ederim iki gündür çok düşünüyorum ama şu an netleştirdim bi dahada içmiycem haklısınız evladımıza bunu yapmamalıyız.🙏🏻
Hmsrqw Ben bırakamadım şuan 25 haftalığım 1.5 ay önce falan tam bırakabildim . Bıraktım sonra geri içtim falan derken şuan hiç içmiyorjm. İnsanın aklı kayıyo valla etraftan görünce şahsen hemşireyim yanımdaki hamile arkadaşım içiyo ya da doğum yapan arkadaşım içiyo bak bişey olmaz falan dedim içim bir kaç gün öyle azaltamadım da aynı sayı devam. Sonra düşündüm ya tamam sağlıklı bir evladım olabilir ama 4-5 yaşında bi öksürse aklıma sigara içtiğim gelir dedim öyle düşününce içmedim
Fridasrose Hilald45 şimdiden bırak birakamam diye düşünme ben birini söndürüp digerini yakıyorum ben bile bıraktım. Çocuğunda herhangi bir sıkıntı çıktığında vicdan azabından ölüyorsun