ikincikezannelik Kasım sonu yada aralık başı anneleri olarak cinsiyet öğrenen varmı geçen hafta gittim ben öğrenemedim 😔
Mel-sin ikincikezannelik Aynı kaderdeniz. 14+1im öğrenemedik henüz. Doktorum yanilabilirim bayramdan sonra dedi ama meraktan kuduruyorum. Benimle aynı haftada olan başka şehirde olan diğer kızlar öğrenmiş :(
Gulferah ikincikezannelik bende ogrenemedn benimde dogum nasip olursa o zamanlar tahminen bayram sonu bakalim dedi cinsiyetine doktor 😊
Kanarya ikincikezannelik şuan 14+5im 12-12,5haftada erkeğe benzetti 13.haftada kesin erkek dedi hatta babası doktora hocam eminmisinizzz hocamm kesin mii die darlayınca ultrasonla pipisinin resminide verdi elimize 😂😂😂😂
esrmhmt 13 te erkeğe benziyor dedi 16 da kıza 20. Haftayı bekliyoruz göstermiyor😩 yani benziyor diyor kesin demiyorlar oda seni tatmin etmiyor🙄
Ilkgozagrimiz 13 de 2 li teste gridim gostermedi 15de miayeneye gittim gostermedi 18 de gene gittim gene goatermedi suan 20 haftaligim Allah kerim deyip detayli ulturasonu bekliyorum 😁😁😁
Slr711 14. Haftadayım ben de perşembe günü doktorum kız gibi görüyorum dedi, bizi tatmin etti ismini bile koyduk🐣
Bebegimibeklerken__ 14+6 yım benim Doktorum da göremedi 😊 ayın 22 sinde gidicem 3 lü test için umuyorum o zaman bakalım 😁
Aras Bebegimibeklerken__ bişey soracaktım üçlü test yaptıranlar ikili testte bi sıkıntı olduğu için mi yaptırıyorlar yoksa ikilide sıkıntı yoksa bile mi üçlü test yapılıyor
Bebegimibeklerken__ Aras ben ikili testimi farklı bi hastanede yaptırdım bu gittiğim doktor onu görmedi yine de onu da getir dedi üçlü test yapmak istedi
Aras Mel-sin aynen bende öyle biliyorum arkadaş üçlü test yapacam yazınca merak ettim ben ikilide yaptırmadım Rabbim inş hepimize sağlıklı evlatlar versin
Merymery Bnde 14+3 um dr erkek dedi bnzio yada yüzdelik gibi kavramlar kullanmadi babasına bakıp bundan bi tane daha gelio dedi bn bacak arasini gördüm çıkıntı vardi ins değişmez değişirse insan tuhaf olr ama genede kndimi kptirmamaya calisiom saglikla gelsin bebisler gerisi bos
EzelUnal18 Benim de 14+1muayene için gittim göstermedi.29 haziranda tekrar gideceğim aşırı sabırsızlık var.başka bir doktora gidip şansımı tekrar denemeyi düşünüyorum ☺️