gamzeozer16 Arkadaşlar nasıl geçiyor sizin ? Benim ikinci hamileliğim ilk hamileliğimde hic bir bulantı vs yaşamadım ama şu 3 -4 gündür feci bulantım var neler yapıyosunuz yemek yiyesimde yapasımds gelmiyor 😟
Dilekcnkn gamzeozer16 ben tam 7 oldum ve sadece sabah kahvaltı yapıyorum oda arada akşam falan yok yani ayağa kalktığım anda başım dönüyor midem bulanıyor bu ayları hiç sevmiyorum evde iki tanede oğlum var ve zor oluyor allahtan annem karşı dairemde yoksa ne olurdu halim 🤦♀️🤦♀️
ylzsa Arkadaslar ilk trimesterde bebegin kilo almasına gerek yok yani fazladan kalori almamıza gerek yokmus yani kendimizi sıkmayalım bunun için diye yazdım☺️
Dilekcnkn gamzeozer16 vallahi benimde bulantım oluyor iki dakika ayağa kalkım hemen başlıyor yarın ilaç alacağım umarım işe yarar
gamzeozer16 Dilekcnkn ben dün akşam doktora gittim ama ilaç vermedi serumda zararlı olabilir dedi zencefille falan idare edebilirsen etmeye calış dedi zencefilli cay falan iyi gelir mi acaba
Dilekcnkn gamzeozer16 bende mesaj attım dün doktoruma kraker ve leblebi ye dedi birde ilaç istedim yazdı sağolsun yarın gidip alıcam bakalım inşallah işe yarar halsizlikle beraber mide bulantısı çekilmez hale geliyor
gamzeozer16 Dilekcnkn evet ya bide evde cocuk olunca daha zor oluyor hem halsizlik hem ona bakmak allah yardımcımız olsun🙏
Dilekcnkn gamzeozer16 amin valla bende iki tane var allahtan annem karşımda yoksaaa varyaa hiç çekilcek şey değil insanın içinde bir insanın büyümesi mucizevi birşey ama şu hamilelik kısmı olayı biraz sarsıyor ☺️🤷♀️
Dilekcnkn gamzeozer16 evet işte ilk aylar bulantı uyku sonraki aylar kasılmalar en sonda oturamama sürekli yürüyüş 9 ay boyunca rahata erdiğimiz tek an bence oturup bebeğimizin hareketlerini dinlediğimiz an. ☺️☺️