Derin2828 Hanımlar 2 gündür hareketleri belli derecede azaldı öyle sert vurmuyot çok aktif değil, takip ediyorum hareketleri var ama daha az güçsüz bu haftalarda azalan var mı?
DamlaArjen Derin2828 Benimde 34+1 eskiye göre daha sert vurmuyor sanki bide benim 2 hafta önden gidiyor.yerinin daraldigini düşünüyorum. Yorumları görünce tedirgin oldum. Çok mu rahat davranıyorum acaba🥺
Elifbc Derin2828 oluyor bazen böyle, sen takip et yine de ama hareket ediyorsa korkma. Ben hareketi azaldığında karnıma masaj yapar gibi ovalıyorum hemen tepki veriyor dene istersen bir de bitter çikolataya tepki veriyorlar 😊
ilknuryakiskan Derin2828 normal canım benimde öyle oldu büyük ihtimal kilolu bebeğiniz ☺️ Yeri dar geliyordur ama meraklanmayın canı istediği zamanlar yine sert vuruyo 😂
7676 Benimde bugün 34+0 oldu ama hareketleri gayet yerinde siz bi kontrol olun isterseniz ama korkmayin doktorum bana bebeklerinde dinlendikleri az hareket ettikleri zamanlar var demisti
Derin2828 DamlaArjen benimde 2 hafta öndeydi bende aynı düşündüm ama bağırtıyordu beni çok sertti şimdi dua ediyorum eskisi gibi vursun diye 😒 yarın doktora gideceğim korktum bugun devlette acil bakar mı bilmiyorum ki
DamlaArjen DamlaArjen Benim de öyle hareketi var ama zayıf. Ellim sürekli karnimda zaten bu hafta kontrolum vardi. Öne alirim yarin giderim. Sizde stres yapmayin artik iyi düşünelim iyi olsun 🥰
Derin2828 Elifbc evet evet denedim hareketleri var ama cok azaldı ciddi azaldı ona kafam takıldı yoruldum diye düşünmüştüm ama normalde tekmelerle uyanırdım 2 gündür cok zayıf
ilknuryakiskan Derin2828 hareketlerini hissediyorsanız sıkıntı yok benimde öyle ☺️ Bizim kide 1 hafta önde
HafsaZehra Derin2828 sen doktora git bence benimde basima geldi bi öğrendim suyum çok azmış doğuma alacaklardı en iyisi kafan rahat olur
Derin2828 DamlaArjen öyle yapalım Allahım sağlık versin hepsine haberleşiriz burdan bende artmazsa yarın gideceğim inşallah 😇🙏🏻
Derin2828 DamlaArjen Doktordan geliyorum çok şükür herşey yolundaymış, beyefendinin canı az hareket istemiş heralde 🥰
Tugcee17 Derin2828 Hareketlerinde azalma olursa normale göre akşam yemeklerinden yarım saat sonra sola yat ve 2 saat içinde 10 dan fazla hareket etmesi gerekiyor. Doktorum bana öyle söyledi . Kordon dolanması bu haftalarda sık görülürmüş ve hareketleri zayıflatırmış. Lütfen dikkat edin .