Kahramankentli 3 gündür çatı ağrısı böyle rahimde sızlamaya benzer şeyler yaşıyorum başına böyle bişe gelip sonrasında doğuran var mı ? Ona göre hazırlığımı göreyim
Tgbugra Kahramankentli canım daha gece acildeydim bu dediğin şekilde agrılarım var benimde nstde sancı çıktı istersen bi doktora git nstye baksın çatı muayenesi yapsın
Ayseguldt Kahramankentli yok ya inanki benim 10 gündür şeyimin kemiği ağrıyo sağa sola dönemiyom o an oram öyle sızlıyo ki 38+1 im gelen giden yok asırı kasılmam da var
Cramel Kahramankentli bende de var canım dün akşam çok ağrım sancım oldu ama düzenli değildi ve 2. Doğumum olacağı için az çok biliyorum nasıl olduğunu o yüzden gitmedim. Ama istiyorsan git bir görün
Nurcannnnnnn Kahramankentli ay benm öyle olmuştu 1 haftadır sızlanıyordum baskı vardı sızlama vardı doktorda bebek baskı yapar demişti gece birden suyum geliverdi doğurdum 😌
Kahramankentli Ayseguldt aynen canım yatakta diğer tarafa 5-6 hamlede oda eşimin yardımıyla dönüyorum kalçamın üstüne oturamıyom
Ayseguldt Kahramankentli bise sorucam çişinizi yapınca böyle alttan sancı giriyomu doktoruma sordm enfeksiyon olabilir dedi testlerde hiçbise çıkmadı ben tuvaletimi yapınca alttan kasıklarıma öyle bi ağrı saplanıyo ki çok zor bikaç gündür böyle
Kahramankentli Cramel sancım yok canım sadece ağrım var bende sancı olmayınca gitmek istemedim şuan biraz hafifledi sanırım teşekkür ederim 🙏
Kahramankentli Ayseguldt benim öyle olduğu zamanlar enfeksiyonum oluyordu canım ama geçti çok şükür sende bi doktora git istersen hamilelikte enfeksiyon çok oluyor zaten genelde
Cnarrrr645 Ayseguldt aynı sorun bende de var idrarımı yaparken baskı hissediyorum enfeksiyon değil ama daha yakın zamanda verdim tahlil temiz çıktı sorun bende mi acaba diyordum ikinci doğumum olacak ilki normaldi
Ozgedm Benimde iki gündür kasık ağrım ve bel ağrım var adet ağrısı gibi şiddetlenmiyo ama sürekli devam ediyor 36+6 dayım. Bebeği biraz daha aşağıda hissetmeye başladım bide
Ayseguldt Cnarrrr645 aynen aynen benimde öyle klozetten kalkamıyorum 1-2 dk bekliyom öyle enfeksiyon vs çıkmadı