Aleynaaaa Kizlar haziranda doğum yapıcağım 4,5 tane 03aylik gurubundan kiyafet aldim geri kalanları 3-6 aylik olarak mi almalıyım yoksa 6-9 aylik olarak mı? Birde 3-6 aylik olrak alirsam ne kadar almaliyim en fazla
Mdnyldz Aleynaaaa sayi olarak saymadım ama bende sizin gibi sadece bir iki parca 0-3aldim ondada herkes kalıbı küçük oluyor bebek bi kac kez giyior 3-6 ve 3-6olarak al dediler . Bende genelde 3-6 /9-12 şeklinde aldim abartmadan ihtiyaç duydukça yetersiz gelirse alırım bebek doğduktan sonrada .
Writebirds Bende bu konuda kararsızım gerekli sayıda alıpta gerisini doğumdan sonra büyüme durumuna göre bide maddi duruma göre almaya başlasak olmaz mı kızlar dışarı çıkamasakta ben internetten alıyorum zaten sizce sıkıntı olur mu doğumdan sonra alsak
Mdnyldz Writebirds bende sizinle ayni fikirdeyim o yüzden doğduğunda ihtiyacımızı görecek kadarını aldık alıyoruz. Yetersiz gelirse bebek doğduktan sonra ihtiyaca gore almam daha mantıklı geliyor 😌
Writebirds Mdnyldz aynen banada öyle geliyor hani Bi kaç parça alıp doğumdan sonra lazım oldukça alırım hep hemde küçük geldi büyük geldi giymedi hiç diye Bi dert olmaz inşallah 🤗