Melos123 Nasıl gidiyor kızlar hazırlıklar tamm mı ? Heyecan başladı mı benim ilk gebeliğim ufaktan heyecan başladı 🙈😍 sizde durumlar nasıl ? 🥰
ogrencianne35 Melos123 hıc bir şey hazır değil 😂 malesef çok fazla herşeyime karışan insanlar var bunalmış durumdayım artik hamileligim burnumdan geldi
ElifLeyla Melos123 benimde doğum Haziran😍 hiç bi hazırlık yok daha ortada belki ikinci gebelik diye ama yakın zamanda başlayacağım 🙂
RH38 Melos123 bende hic heyecan yok😃 son zamanlar gelir herhalde yavastan alisverise basladim bakalim💜
BNNRTNCKLC Melos123 Valla heyecan bende şuanlık yok arada bi gel git oluyo tabii ama eşim benden heyecanlı bi karnında taşımıyor o da olsa tam olacak 😂😂Odası hazır sayılır bi kıyafetleri kaldı 🌸🥳
AselMavii @Melos123 heyecan başlamazmı 😅 ufak ufak alışverişe başladık biz rüyamda hergün doğum yapıyorum piskolojim bozuldu heralde 😅😅😅
Sedagmlksz Melos123 daha hiçbirşey almadım 30 dan sonra başlamayı düşünüyorum Allah o günleri görmeyi nasip ederse🤲🏻😇
N_A_Z_L_I_M Melos123 Canım hazırlıklar bitti sayılır yıkama ve ütüleme ne zaman yapabilirim doğum 14 haziran görünüyor
Hellobaby2 Sadece kıyafet alışverişi yaptık. Diğerlerini de yavaş yavaş almaya başlayacağız 🥰 hergün şafak sayıyoruz biz vallahi 😀
Hmsrqw Heyecan değil gin geçtikçe korku başladı 🥺 Beşiği yatağı güvenlik kamerası odasının boyası falan kaldı bir kaç parça da kıyafet eksiğimiz var 😍
3prensesannesiii Melos123 Çok erken biliyorum ama yıkayıp ütüledim bile 🙈sadece geceliğim müslin bez birde penye baddaniye kaldı alınacak
3prensesannesiii Hmsrqw yok yok başlamaz korkma için rahat olur en azından benim sadece valize koyma kaldı o da 28 haftalıkken koyuyum diyorum erken doğum ihtimaline karşı
Hmsrqw 3prensesannesiii amaa essah mı 🤣 ya ben şimdi bizim dolaba koyuyorum eşyalarını orda bile 1 haftaya tozlanıyo 🤨
N_A_Z_L_I_M 3prensesannesiii Canım senin gayretin beni de gayrete getirdi 😂senin kaçın çocuğuna hamilesin