Axin Kizlar clexan artik uretilmiyor onun yerine ocsapar verdi doktorum sadece adi degisik dedi ilacin dozu lda ayni dedi doktorum ama yinede icim rahat degil benim durumumda olanlar var mi
Busranurkrts @Axin bende aynı durumdayım canım. Doktorum da bana aynısını söyledi umarım bir sorun olmaz 🙏🏻
Busranurkrts @Kbrbrfn siz kullanıyor musunuz peki kaç haftalıksınız? Doktorum bana önlem amaçlı vermişti 12. Hafta da bırakıcam Allahın izniyle siz?
Kbrbrfn Önlem amaçlı mı? Ben kullanıyorum 4 kaybım oldu ve 3 haftalıkken başladım 15+6 gebeyim. Oksapar kullanıyorum
Melekcansu Kbrbrfn aynı durum bende de olmuştu, şuan 3. Gebeliğim henüz 6 buçuk haftalık hamileyim , bende iğne kullanıyorum merak ettim sizde leke geliyomuydu benim dönemimdeyken? Benim lekelerim oluyorda.yardımcı olursanız. .
Burcuuuuuu Busranurkrts Ben yirmi haftalığım. Son bir aydır oksopar kullanıyorum. Bi sorun yaşamadık çok şükür. Zaten alternatifiniz yok, çünkü üretilmiyor.
Tura16 Burcuuuuuu o kadar bağlıki emmeye nasıl bıraktıracam bilmiyorum canım kucağımda vuruyo aç diye yani
dalin Clexane igne ocakdan sonra fiyati artcak piyasada oyuzden fazla yok.ama ben nedense hep buluyorum...suan elimde 7 kutu var gecen hafta aldim eczadeneden.dogumum ocakda sanirim ozamana kadar yeter
tubatayfun Melekcansu benim lekem bebek yasadi surece gelmedi bebegin kalp atisi durunca gelmeye basladi suan sizin lekenizmi geliyor Bende 5+6 yim
Kbrbrfn Melekcansu canım öncelikle Mevla sağlıkla kucağına almanı nasib eylesin. Lekelenme senin bulunduğun haftalarda oluyor. Bir kısmı nişan da diyor. Ama tabiii doktoruna gittiğinde eğer lekelenme devam ederse sormayı asla ihmal etme. Bende de oldu,geçti.
tubatayfun Benimde iki tane kaybim oldu bende kan pirtilasmasi olmasin diye ilac iciyorumnezamana kadar icecegimi ayin 21 de ogrenecem ben yurt disindan oldum icin cardio aspirin iciyorum