Minnosunannesiii pol34 benim karışık ya normalde Temmuz 25 ama kocam görevdeydi ağostosun 10nunda eve geldi 28 inde hamile olduğumu öğrendim geç döllenme dedi adet tarihimi filan değişti
pol34 Minnosunannesiii benim de önce 5 Mayıs dedi doktorum doğumu daha sonra detaylıya girdim 10-15 Mayıs dedi sonra doktorum da 13 Mayıs dedi devlete gittim orası da 13-15 Mayıs deyince benim de kafam karışmıştı sonra 3 ayrı doktor aynı şeyi dedi bu gidişle bayramda doğurucam 😂 annemler de yok memlekete gideriz diyorlardı
Gamzeakd minikturta benim de kurban bayramı ama seZeryann olacağı için 1 hafta erken olur 🥰 tabş bu sefer ilki gibi erken doğum yapmazsam zamanında gelir inşallah 🤲🏻
Sfnur Benim 31 emmuz gözüküyor ama rüyamda 20 temmuzda doguruyordum :) kız 10 gün erken gelir derler ya hayırlısı öyle olursa tam kurban günü 😄
Sfnur minikturta valla inşallah ama esimede diyorum hazır ol 20 22 temmuzda dogurcam diye 😄😄 zorla çıkaracam herhalde 😄
aannepandaa minikturta doktoeum bana kızlar 40 haftayı beklemez pek bakalım ne olacak dedi. Yani kabuşmak için sabırsızlansmda tam gelişimini tamamlayıp kendi gelmek istesin minnoşum…
minikturta Demetslt ay ben bugün sordum kontrole gitmiştim plan yapıyorum mesela 20 Temmuzsa seninki 15-20 temmuz arası şehir dışına çıkmıyorum mesela dedi içim rahatladi😀
Dilarraa minikturta benim de Ramazan bayramının ilk günü veya Arefe günü görünüyor 😃 benim minnoşumda koz banada erken gelir diyorlar
YaseminBatrk minikturta valla doğsun diye çok dua ettim amma gelmek istemedi nazlı kızım zorla getirdik suni ile 😅