minikturta Arkadaşlar doğumum kurban bayramının ilk günü gözüküyor ahahaha nolacak varmı böyle benim gibi olan 😀 ama kız çocuğu erken gelir gününü beklemez diyorlar doğru mu 🙈🙈😂💜🥰🤩
Minnosunannesiii minikturta benim 13 mayıs 😂 Ramazan bayramı birinci günü ama bencilim bi hafta önden gidiyo erken olurmu bilmiyorum
Vuslat23 minikturta benımde kızım ramazan bayramında olcaktı kadir gecesı doğdu:)) oglumda yıne ramazanda dogacak :))
Bsmlh minikturta rabbım sağlıkla zamanında nasıp etsin benimde Ramazan’a denk geliyordu tarihi sorunlardan ceke ceke 29 nisana geldi şimdi buna dayansa yeter diyoruz🤲🤲 rabbım zamanında sorunsuz hamılelık nasıp etsın çok güzel zamanda gelecek kurban bebeklerıde bızımkiler gibi🤲🤲🤲🥰
Sbrcgr minikturta memlekette yaşamıyorum şuan ama 24. Haftada gideceğim memlekete annem olucak inşallah 😊 ama dediğin gibi kız bebekler erken doğar diyorlar bana da 😅
minikturta Sbrcgr işte ben memlekete gidemem annem ve kaynanama dedim siz gelin 1 hafta önceden diye ama çok mi geç olur bilemiyorum ya erken gelme durumları olursa napariz bilmiyorum 😀
Sbrcgr minikturta yalnız olmak zor ama öyle bir durum olursa hemşireler ebeler yardımcı oluyormuş napalım sağlıklı doğsunlar da yavrularımız 🥰
Gupssse minikturta takvime gore bayram sonrası ama doktorum sezeryan dedi iğne ve coraspirin kullandigim için sanırım.;( O yüzden tarih net degil
minikturta Minnosunannesiii al işte bi bayram vakasi daha ahahaha😀 ay hiç bilemiyorum ki işte kelin ilacı yok 😀😀😀
Nehir_nehir Minnosunannesiii benimde ikinci günü 14mayıs 🙈 benimde kız bakalım erken gelecek mi yoksa tam vaktinde mi bilemeyiz ☺️
Minnosunannesiii minikturta bence erken gelir ya sanmam bayram sabahı gelceğini annem diyo bayram da doğsa adını bayramiye koyarız ahsjdjdjfj sizinde kurban kurbaniye koyun 🤣🤣🤣
Gupssse minikturta ben ne istediğimi bilmiyrm ki 2 kaybim var korkularım zirvede.rabbim hepimizin doğumunu kolaylastrisin insallah
BerrusMom Benim hesaplamama göre Temmuz sonu gözüküyor ama 1 hafta var zaten arada muhtemelen bayrama denk gelicek minik kızım😄
YaseminBatrk minikturta ay kız erken gelir dediler bana da 40+2 de doğurdum çok erken dimi 😅 allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Hafise minikturta benmkide o zamanlar falan görünüyo ama gününde foğan bebek sayısı cok cok az muhtemelen o zamanlarda dogar 😁valla iyi denk geldi bu bayram iş yapmaktan kurtulmuş olcam😁